Бицепс машина - Arm curl TECA-SP730C

Производител: TECA
Код продукт: TECA-SP730C
Наличност: По заявка

Бицепс машината -  модел SP730C на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите сгъвачи в лакетните стави по безопасен и ефективен начин.

Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.

Тази машина натоварва едновременно и двете глави на бицепсите.

Машините TECA са характери със своята здравина и редица иновативни решения, съсздаващи удобство и комфорт при трениране и в същото време постигане на висока ефективност в изграждане на мускулите.

Освен, че развива силата, мускулните обеми и силовата издръжливост моделът SP730C е снабден с R.O.M. устройство, което ограничава движението в лакетните стави и така го прави безопасно за двуглавите мускули и лактите.

Изследователската дейност и инженеринговият екип на Тека фокусира вниманието върху разработването на машините така, че да осигурят комфорт, безопасност и оптимално развиване на силата, скоростта, издръжливосттта и гъвкавостта и да направят упражненията изключително ефективни за всеки трениращ.

TECA е винаги с една стъпка пред конкурентите си, защото оборудването което произвежда надхвърля възможностите на обикновените машини. Те притежават революционно нови биомеханични решения, които са събразени с физиологичните нужди на тялото.

JK Fitness е официален представител на TECA за България и Ви представя иновативни машини притежаващи уникални технически решения кореспондиращи със съвременните тенденции в биомеханиката на човешките движения, създадени от един от най-старите производители в Италия (TECA - основанa през 1985 год.)!Производител: TECA (Италия)

Вносител: JK Fitness

Внимание!

Машините на TECA не са в наличност и се доставят в срок от 4 седмици след поръчката!


Техническа характеристика:
Innovative support for forearms without chest support
Adjustable height seat for better use by people of different stature
Smooth Weight Stack System coated in Nylon
Fast Selection System selection of weight from exercise position
Variable resistance cam

 

Measures
Length cm 113
Width cm 90
Height cm 172
Weight kg 201
Weight stack kg 60

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС