Машина за предна част на бедрата - Leg extension TECA-SP100C

6 380.00 лв.
Производител: TECA
Код продукт: TECA-SP100C
Наличност: Да

Машината - Leg extension на италиянската фирма TECA е идеална за изграждане на мускулите, разположена по предната част на бедрата по безопасен и ефективен начин.

Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.

Машините TECA са характери със своята здравина и редица иновативни решения, съсздаващи удобство и комфорт при трениране и в същото време постигане на висока ефективност в изграждане на мускулите.

Освен, че развива силата, мускулните обеми и силовата издръжливост моделът SP110C е снабден с R.O.M. устройство, което ограничава движението на крака и по този начин машината може да се използва при функционална рехабилитация, за да осигури стабилност на коляното.

Ангажирани мускули при работа на машината: Femoral Quadriceps

Изследователската дейност и инженеринговият екип на Тека фокусира вниманието върху разработването на машините така, че да осигурят комфорт, безопасност и оптимално развиване на силата, скоростта, издръжливосттта и гъвкавостта и да направят упражненията изключително ефективни за всеки трениращ.

TECA е винаги с една стъпка пред конкурентите си, защото оборудването което произвежда надхвърля възможностите на обикновените машини. Те притежават революционно нови биомеханични решения, които са събразени с физиологичните нужди на тялото.

JK Fitness е официален представител на TECA за България и Ви представя иновативни машини притежаващи уникални технически решения кореспондиращи със съвременните тенденции в биомеханиката на човешките движения, създадени от един от най-старите производители в Италия (TECA - основанa през 1985 год.)!Производител: TECA (Италия)

Вносител: JK Fitness

Внимание!

Машините на TECA не са в наличност и се доставят в срок от 4 седмици след поръчката!


Технически данни:
Adjustable backrest for a perfect knee alignment with the axis of rotation Smooth Weight Stack System coated in Nylon Fast Selection System selection of the weight from exercise position  Variable resistance cam R.O.M. Device included in the standard version

Measures
Length cm 135
width cm 92
Height cm 172
Weight kg 231
Weight stack kg 100

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС