Глутеус машина - Medium Gluteus TECA-SP300C

Производител: TECA
Код продукт: TECA-SP300C
Наличност: По заявка

Глутеус машината -  Medium Gluteus модел - SP300C  на италиянската фирма TECA е предназначена за изграждане и оформяне на седалищните мускули по безопасен и ефективен начин.

Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.

Машините TECA са характери със своята здравина и редица иновативни решения, съсздаващи удобство и комфорт при трениране и в същото време постигане на висока ефективност в изграждане на мускулите.

Тази машина за седалишни мускули е идеална за развитие, тонизиране, укрепване на глутеусите, без да се претоварва долната част на гърба, тъй като той се поддържа неподвижен в хода на движението.

Изследователската дейност и инженеринговият екип на Тека фокусира вниманието върху разработването на машините така, че да осигурят комфорт, безопасност и оптимално развиване на силата, скоростта, издръжливосттта и гъвкавостта и да направят упражненията изключително ефективни за всеки трениращ.

TECA е винаги с една стъпка пред конкурентите си, защото оборудването което произвежда надхвърля възможностите на обикновените машини. Те притежават революционно нови биомеханични решения, които са събразени с физиологичните нужди на тялото.

JK Fitness е официален представител на TECA за България и Ви представя иновативни машини притежаващи уникални технически решения кореспондиращи със съвременните тенденции в биомеханиката на човешките движения, създадени от един от най-старите производители в Италия (TECA - основанa през 1985 год.)!


Производител: TECA (Италия)

Вносител: JK Fitness

Внимание!

Машините на TECA не са в наличност и се доставят в срок от 4 седмици след поръчката!Техническа характеристика:
Special anti-slip platform
Adjustable pedals and rollers to fit all sizes
Sloping back support to reduce the load on the lumbar vertebrae
Smooth Weight Stack System coated in Nylon
Variable resistance cam
R.O.M. Device included in the standard version
Measures
Length cm 105
Width cm 78
Height cm 158
Weight kg 190
Weight stack kg 60

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС