Долен скрипец - Pulley SP510C, TECA

Производител: TECA
Код продукт: SP510CTECA
Наличност: По заявка

Доленият скрипец - Pulley, модел SP510C на италиянската фирма TECA е предназначен за безопасно и ефективно развиване на мускулите на гърба.

Развива тяхната сила, мускулните обеми и силовата им издръжливост.
Всички  мускули могат да се упражняват с най-голям обхват на движение.

Подложките за крака на две различни височини позволяват да промените ъгъла на тренировка и да осигурите стабилност по време на изпълнение на упражнението.

Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.

Машините TECA са характерни със своята здравина и редица иновативни решения, съсздаващи удобство и комфорт при трениране и в същото време постигане на висока ефективност в изграждане на мускулите.

Изследователската дейност и инженеринговият екип на Тека фокусира вниманието върху разработването на машините така, че да осигурят комфорт, безопасност и оптимално развиване на силата, скоростта, издръжливосттта и гъвкавостта и да направят упражненията изключително ефективни за всеки трениращ.

TECA е винаги с една стъпка пред конкурентите си, защото оборудването което произвежда надхвърля възможностите на обикновените машини. Те притежават революционно нови биомеханични решения, които са събразени с физиологичните нужди на тялото.

JK Fitness е официален представител на TECA за България и Ви представя иновативни машини притежаващи уникални технически решения кореспондиращи със съвременните тенденции в биомеханиката на човешките движения, създадени от един от най-старите производители в Италия (TECA - основанa през 1985 год.)!Производител: TECA (Италия)

Вносител: JK Fitness

Внимание!

Машините на TECA не са в наличност и се доставят в срок от 4 седмици след поръчката!Техническа характеристика:
Length cm 153
Width cm   75
Height cm 185
Weight kg 215
Weight stack kg 100
Technical featuresЗа този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС