Колан за функционален фитнес широк JK Fitness

29.99 лв.
Производител: JK Fitness
Код продукт: FB15
Наличност: Да

Коланът е предназначен за подпомагане работата на мускулите около гръбначния стълб и коремно-поясната област, като стабилизира гръбнака, спомага за регулирането на налягането в коремната кухина, както и това между прешлените и междупрешленните дискове.

Коланът спомага за регулиране на налягането при взаимодействието между мускулите около гръбнака и коремната област, както обграждащата ги фасция. Това от своя страна поддържа правилната позиция на тялото и неговите части при синергизма на този костно-мускулен пакет. 

Този аксесоар за функционална тренировка предпазва гръбнака от евентуални преразгъвания и свръх усуквания, които могат да доведат до сериозни травми.

Коланите са изработени от здрава, мека материя, удобна за разнообразни тренировки с интензивно-функционален характер.

Формата на колана за фитнес и гъвкавата материя от която е изработен, позволява да се тренира безпроблемно във всички посоки и ставни ъгли на изпълнение на физически упражнения от всякакво естество. 

Може да се наси без да се сваля при трениране с тежести, на машини и дори при цикличните кардиотренировки за издръжливост.

Широчина на коланa - 15 см.

Цвят: сив


 Съвет на специалистите от JK Fitness:

Използвайте културистичните колани само при тренировка с максимални или субмаксимални тежести! Ако работите с интензивност, позволяваща Ви да направите повече от 3-5 повторения в подход, не използвайте колан! 

Честото използване на колан, изземва функциите на гореспоменатите мускули, като така ги изнежва!

Научете се да управлявате и контролирате движенията и спазвайте принципа "мисъл-действие" (Ю.Карабиберов 2014)!


Производено за JK Fitness в Пакистан.

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС