Българска торба Suples Strong 17 кг.

315.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: 1927
Наличност: Да

Bulgarian bag - Българска торба - размер L - XL, 17 кг

Suples Strong торбата е ръчно изработена от здрава висококачествена изкуствена материя, позволяваща продължителна и интензивна експлоатация в натоварени фитнес центрове.

Утежнена е с пясък, вълна и памучни материали, равномерно разпределени с цел, създаване на баланс и равновесна устойчивост при трениране.

Специфичната форма на торбата създава удобство при работа с нея, а основните дръжки разположени по крайщата и създават възможност за изпълнение на махови движения и голям арсенал от физически упражнения за всички мускулни групи. За облекчаване на мускулите на ръцете при хвата, са изработени допълнителни ремъци. Те се използват и за изпълнение на някои специализирани силови упражнения.

С Bulgarian bag се развиват мускулите на ръцете, раменете, тялото, долните крайници.

В зависимост от теглото на българската торба и използваните методи на тренировка се развиват силата, силовата издръжливост, гъвкавостта, координацията, равновесната устойчивост, баланса и двигателното качество ловкост.

Ловкостта в системата ни за функционален фитнес JK Fit Motion се разглежда като двигателно качество, интегриращо физическите качества сила, бързина и издръжливост в способност за ефективната им изява в реалните условия на живот.

В кондиционната подготовка на елитните спортисти, ловкоста интегрира двигателните качества, като ги трансформира във възможности за рационалното им използване в състезателната дейност - вижте личен сайт на Юлиан Карабиберов. Това е повод за интензивното използване на българската торба в тренировките на много професионални спортисти, трениращи в JK GYM Nautilus.

Патентоването на Българската торба е направено от българския борец Иван Иванов, живеещ и работещ в САЩ като треньор по борба.

Тегло на уреда: 17 кг.

Производител: Fit Motion

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС