Бърза стълба, HEX Speed leadder Fit Motion

44.90 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: lkc-945
Наличност: Да

HEX Speed leadder на Fit Motion е бърза стълба на шестоъгълници и е предназначена за изпълнение на функционално-координационни упражнения използвани в кондиционната подготовка на спортистите.

Най-използван уред е в спортовете - футбол, баскетбол, волейбол, лека атлетика-спринтови бягания, бокс и бойни изкуства и други.

Шестоъгълната форма на частите на HEX легналата стълба и възможностите за различното им нареждане, вкл. и във вертикална равнина, позволява кофигуриране на стъпките по различен начин, в сравнение с обикновените стълби. Това въздейства въру координацията и точността на движенията при повишено внимание и концентрация.


Стълбата е изработена от висококачествен устойчив на продължителна експлоатация материал - напречно разположени полипропиленови поставки с шестоъгълна форма.

Намират приложение и в тренировките по фитнес, работата с деца за развитие на координационните способности и бързината на движенията.

Гъвкавата материя на лежащата, плоска стълба позволява да се поставя на терена по различен начин. Това разнообразява тренировъчните занимания и развива способностите за контрол на движенията при различни скорости и условия на изпълнение.

При тренировката с бърза стълба се цели скорост и точност на изпълняваните движения, което развива двигателната способност ловкост


JK Fitness споделя мнението, че ловкостта се определя като функция на нервната система. Това означава, че скоростната тренировка на легналата стълба въздейства положително на нервната система и по-специално на нейната подвижност, пластичност, прожодимост на нервните импулси и способности за бързо взимане на решения за адекватно реагиране.


Тренирайте по нов и разнообразен начин! бъдете новатори във функционалните тренировки с HEX Speed leadder на Fit Motion


Цвят: оранж


Произведени за Fit Motion в Малайзия

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС