Бързи стълби 3 м, 6м и 12м (размер L, XL, XXL), Speed leadder Fit Motion

18.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: lkc-939
Наличност: Да

Възможни опции

Бързите стълби на Fit Motion са предназначени за изпълнение на функционално-координационни упражнения използвани в кондиционната подготовка на спортистите.

Най-използван спортен уред са в спортовете - футбол, баскетбол, волейбол, лека атлетика-спринтови бягания, бокс и бойни изкуства и други.


Speed leadders са изработени от висококачествен устойчив на продължителна експлоатация материал - напречно разположени полипропиленови поставки и свързващи ги надлъжни найлонови ленти.

Намират приложение и в тренировките по фитнес, работата с деца за развитие на координационните способности и бързината на движенията.

Гъвкавата материя на лежащата, плоска стълба позволява да се поставя на терена по различен начин. Това разнообразява тренировъчните занимания и развива способностите за контрол на движенията при различни скорости и условия на изпълнение.

При тренировката с бърза стълба се цели скорост и точност на изпълняваните движения, което развива двигателната способност ловкост


JK Fitness споделя мнението, че ловкостта се определя като функция на нервната система. Това означава, че скоростната тренировка на легналата стълба въздейства положително на нервната система и по-специално на нейната подвижност, пластичност, прожодимост на нервните импулси и способности за бързо взимане на решения за адекватно реагиране.


JK Fitness, предлага бързата стълба в 3 размера - L, XL и XXL:

                                                            L -  3 метра - с 6 секции

                                                          XL-  6 метра - с 12 секции

                                                        XXL - 12 метра - с 20 секции

Цвят: жълто и черно


Внимание!

Посочените по-горе цени в квадратчета L, XL и XXL са според размера на стълбите


Произведени за Fit Motion в Малайзия

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС