Медицинска топка extreme 7 кг Fit Motion

75.90 лв. 79.90 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: mbe7
Наличност: Да

Медицинските топки модел "Extreme" на Fit Motion са най-качествените и най-здравите и устойчиви на екстремна експлоатация плътни топки на пазара.

Това се дължи на специалната технология на обработка на каучука, от който са изработени и примесите на еластични слепващи нишки, придаващи нужните еластични качества с прецизирана деформация при силни удари в твърда повърхност. 

След силен удар в пода или стената, еластичната материя на топките бързо се връща в първоначалното си положение, което прави уреда много приятен и удобен за изпълнение на всякакви взривни упражнения с балистичен характер.

Притежава зърнесто покритие с цел устойчивост на топката в ръцете без да се приплъзва, ако е навлажнена от потта по ръцете.

Тези качества на медицинските топки Fit Motion "Extreme", които е по-правилно да се наричат плътни топки, ги прави най-добрите за тренировка на елитни спортисти от всякакви спортове.

Плътната топка е предназначена за силова и скоростно-силова тренировка.

Използва се често при контрастните тренировки, при които след силови упражнения се изпълняват бързи взривни движения. Тези движения се наричат в практиката - трансформиращи.

Подходяща e за хвърлящи балистични упражнения, ОФП, фитнес, превантивни упражнения и други.

Използва се и за изпълнението на балансни, рехабилитационни и функционално-координационни упражнения по системата JK Fit Motion.

Плътната топка е отличен уред за изпълнение на голям арсенал от физически упражнения за развиване на силата, взривната сила, бързината, силовата издръжливост, гъвкавостта, ловкостта.

В тази връзка, медицинските плътни топки с различно тегло и форма са един от най-често използваните уреди в тренировъчните сесии, провеждани в JK GYM Nautilus.

Цвят: червен и черен

Тегло на топката: 7 кг,

С лого Fit Motion, което гарантира високото качество на плътната топка!


От основаването си през 1990 година, JK Fitness предлага да видите и опитате всичко, което се намира във фирмения шоурум в София, на Околовръстен път 191.

В интернет сайтовете продуктите изглеждат по различен начин от действителните, затова елате и изпробвайте! 


Специално произведена за Fit Motion в Германия!

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС