Тренировъчни торбички 2 кг, Fit Motion energy bag

25.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: lpb-5004-2
Наличност: Да

Тренировъчни торбички на Fit Motion предназначени за тренировки със свободни тежести в луксозни помещения и фитнес центрове.

Fit Motion energy bag са меки и гъвкави, което позволява трениране с всякакви упражнения, включително такива включващи хвърляне, удари, подаване, обръщане, мачкане, без да се наранява пода на помежението, партньора или самите Вие.

Торбичките са изработени от подсилен неопрен и съдържат финен метален пясък. Това придава изключителна гъвкавост на тренировъчния уред и позволява да се изпълнява голям арсенал от физически упражнения за сила, бързина, издръжливост, гъвкавост и ловкост.

Развиват координацията и могат да се използват с успех във функционално-координационните тренировки от системата JK Fit Motion, CrossFit и други. 

Особено подходящи за начинаещи фитнес любители, понеже вероятността от травми и наранявания е мунимална, дори при погрешно изпълнявани техники на упражненията.


Тренировките с Fit Motion energy bag са интересни и емоционални и дават възможност за разнообразяване на конвенционалните занимания във фитнес залите!


Тренировъчни торбички с финен метален пълнеж са подходящи за използване в кинезитерапията, лечебната физкултура, рехабилитацията и за изпълнение на превантивно-стабилизиращи упражнения от системата Fit Motion.

Предимствата на този тип фитнес уреди са, че могат да се използват в ограничени откъм тренировъчна площ , тесни пространства, без риск от травмиране на съседно трениращ.


Материал: неопрен с пълнеж от финни метални частици

Цвят: черен

Тегло: 2 кг


В много случаи, това което се предлага и вижда в интернет сайтовете, не отговаря на действителното. За това, ние ви каним, за да изпробвате това, което възнамерявате да купите!

Вижте, опитайте, изпробвайте и тогава купете!

Нашия шоурум се намира на удобна локация в София, на Околовръстен път 191!


Произведено за Fit Motion в Малайзия

Вносител: JK Fitness


За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС