Експандери за функционална тренировка - GOFLO Trainer

790.00 лв. 890.00 лв.
Производител: GOLFO
Код продукт: Trainer Set
Наличност: Да

Експандерите GOFLO Trainer са уникални фитнес уреди - експандери за упражнения, който осигуряват изключително ефективна функционално-координационна тренировка.

JK Fitness ги достави директно от САЩ, защото Вие заслужавате най-добрите и иновативни продукти на световната фитнес индустрия!

GOFLO Trainer  развива координацията, баланса, ловкостта, силата, като същевременно  подобрява синхрона в работта на мускулите на цялото тяло и специално тези разположени около общия център на тежеста на тялото по-ефективно от всеки друг фитнес уред.

GOFLO® е създаден за научна тренировка, която ще подобри атлетизма и спортното представяне. Същевременно ще изгори много калории и ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-добре, ако сте фитнес почитател.

Има много разновидности на тренировъчни ленти - ластици, но няма такива като GOFLO® Trainer.

JK Fitness е официален представител на мериканската компания GOFLO и Ви предлага оригиналите, 100% производени в САЩ, за да сте сигурни в неуспоримото качество на всеки един детайл и изработка.

GOFLO® е сертифициран за качество и безопасност.

GOFLO комбинира: система за сигурно окачване, двойка експадери с прецизно регулирано съпротивление и еластичност - Bungee Bands,  двойни колани, две ръкохватки.Производител: GOFLO (USA)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС