Ластик с дръжка за физически упражнения, 130 см, Sveltus

18.90 лв.
Производител: Sveltus
Код продукт: exp-sveltus
Наличност: Да

Ластик за физически упражнения и фитнес тренировки.

Фитнес уредът (кръгъл с отвор) е подходящ за изпълнение на разнообразни силови упражнения за цялото тяло, с използване на еластичното съпротивление.

Може да се фиксира на всякаква височина, което позволява да се сменят посоките на силозадаване.


 Забележка на JK Fitness: 1. При използването на свободни тежести - щанги, дъмбели, гирички, действащата сила е само тази на тежеста на уреда, насочена вертикално надолу по посока на гравитацията; 2. При тренировъчна работа с ластици, съпротивлението се увеличава в хода на движението. Така силовият компонент нараства за сметка на скоростния, докато при работа със свободни тежести е обратното). Това прави физическите упражнения изпълнявани с експандери, неосновни тренировъчни средство, но пък внасящи разнообразие в тренировъчния процес).

Чрез ластиците са развива силата и силовата издръжливост, така също и координацията,баланса ,гъвкавостта, еластичността на мускулите.

Използва се и с рехабилитационна и профилактична цел.

Ластиците са особено подходящи за разгряване и упражнения с превантивна цел.

Удобен за носене навсякъде — в куфара при пътуване по работа или в колата по време на екскурзия. Универсален тренировъчен аксесоар за млади и стари.

Дължина: 1,30 м

Съпротивление: 9 кг

Цвят: лилав

Внимание: съхранявайте далеч от преки източници на топлина, директно попадане на слънчеви лъчи, много ниски температури. Еластичността на ластика се поменя от температурата в помещението в което се тренира!


Производител: Sveltus (Франция)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС