Въже с ролка, MSD - Shoulder Rope Pulley Set

17.90 лв.
Производител: MSD
Код продукт: 2835
Наличност: Очакваме доставка

Въже с ролка, MSD - Shoulder Rope Pulley Set, предназначено за изпълнение на разнообразни физически упражнения за ръцете, раменете и торса.

Може да се използва за превантивни цели (предотвратяване на контузии на рамената) и за рехабилитация (подобряване на обхвата на движение).

Окомплектовката на продукта включва анкер за закрепване на ролката между вратата и касата, както и специална лента за захващане на ръката.

Дължината на wyveto се регулира чрез ръкохватките в двата му края.

Oсобено подходящo за разгряване, мускулно напомпване, еластичност в мускулите и много други.

Може да се фиксира на всякаква височина, което позволява да се сменят посоките на силозадаване (забележка на JK Fitness: 1. При използването на свободни тежести - щанги, дъмбели, гирички, действащата сила е само тази на тежеста на уреда, насочена вертикално надолу по посока на гравитацията; 2. При тренировъчна работа с ластици, съпротивлението се увеличава в хода на движението. Така силовият компонент нараства за сметка на скоростния, докато при работа със свободни тежести е обратното). Това прави физическите упражнения изпълнявани с експандери, неосновни тренировъчни средство, но пък внасящи разнообразие в тренировъчния процес).

Удобен за носене навсякъде — в куфара при пътуване по работа или в колата по време на екскурзия. Универсален тренировъчен аксесоар за млади и стари.

Внимание: съхранявайте далеч от преки източници на топлина, директно попадане на слънчеви лъчи, много ниски температури. 

Производител: MSD (Белгия)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС