Мултифункционален уред Lite Momentum, Lite Sport - JK Fitness

4 980.00 лв.
Производител: Lite Sport
Код продукт: lm
Наличност: Да

LITE MOMENTUM е мултифункционален уред, проектирана и патентована от италиянската фирма Lite Sport, която ще ви позволи да изпълнявате голям арсенал от упражнения чрез бутане или дърпане на два лоста в различни равнини и посоки. Освен че прави изпълнението на упражненията по-безопасно, отколкото със свободни тежести, тренировката с уреда ще ви позволи да прилагате сили срещу съпротивления, които не са перпендикулярни на земята, както се изисква по време на изпълнение на повечето ежедневни движения и спортни дейности.

Увеличаването и намаляването на съпротивлението става чрез лесно и бързо плъзгани на по 3 дискови тежести по дължината на лостовете.

Снабден с 2 чифта дръжки с цел ефективно и стабилно държане при изпълнение на движенията.

Лесно се съхранява във вертикално положение.

Функционално-координационните тренировки са заложени в тренировъчната система"JK Fit Motion", като основни средства за трансформиране на физическите качества в умения за ефективното им използване в ежедневните, битови дейности или професионалния спорт. Този уред спомага именно за това.

С Lite Momentum, ще бъдете иновативни и високо ефективни в тренировките си по функционален фитнес! Използвайте го!

Уредът може да бъде изпробван в Шоурума на JK Fitness (етаж 2) - София, Околовръстен път 191!

КОНКУРЕНТНИ ПРЕДИМСТВА – Бърза настройка – Бърза и интегрирана смяна на съпротивлението – Милиметрично регулируемо съпротивление – Комплект ергономични дръжки – Спестяваща пространство система за съхранение.

Патентован!


Производител: Lite Sport (Италия)

Вносител и представител за България: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС