Kомплексна станция за функционален фитнес Clock 12 Full Equipment, Quincy - малко употребявана - JK Fitness

19 900.00 лв. 39 990.00 лв.
Производител: Quincy
Код продукт: 55500
Наличност: Да

Quincy комплексно съоръжение за функционален фитнес "Clock 12 Full Equipment " - малко употребявано в наличност

JK Fitness Ви предлага едно съвременно комплексно съоръжение за функционален фитнес Clock 12 Full Equipment, на което могат да тренират едновременно до 24 човека.

Произведено в САЩ с цел да отговори на новите стандартни на високоефективната координационно-функционална тренировка по системата на JK Fit Motion и други.

Притежава сменяеми елементи с цел пълно персонализиране и изпълнение на най-разнообразни упражнения за развитие на всички физически качества - сила, бързина и издръжливост, координационни възможности, гъвкавост, ловкост.

Тренировките на предлаганите от JK Fitness съоръжения по системата JK Fit Motion осигуряват трансформацията на изгражданите двигателните качества в способности за тяхното ефективно използване в ежедневието, или спорта. Освен кондициониране, развиват атлетичността на тялото, топят мазнините и оптимизират телесния състав, подобряват фитнес формата и здравето. Clock 12 Full Equipment е покрито с антибактериална боя и притежава освен висока функционалност и солидна здравина.

Цвят: синьо и черно

Съоръжението се доставя само по заявка!


Производител: Quincy (САЩ)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС