TRX мултифункционален фитнес уред, Suspension trainer Fit Motion

69.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: lkc-957
Наличност: Да

TRX мултифункционалния фитнес уред - Suspension trainer е своеобразен двоен ремък завършващ в двата си края съответно със здрави ръкохватки и карабинер за окачване на висилка или друг уред.

TRX се използва за изпълнение на голям арсенал от силови упражнения за всички мускулни групи.

Дестабилизирания двоен колан съдейства за дисбалансиране на тялото и в тази връзка създава допълнително затрудняване за трениращия. Това развива координацията, равновесната устойчивост, ловкостта и редица други физически качества.

На мултифункционалния фитнес уред могат да тренират както начинаещи фитнесмени, така и напреднали в подготовката спортисти от почти всички видове спорт.

Подходящ тренажор за общофизическа подготовка, функционален фитнес, кондиционна подготовка и др.

Suspension trainer притежава масивни и плътни ремъци и масивни ръкохватки, които могат да издържат тегло до 300 кг, така че на практика може да се използва от хора с всякаква телесно тегло.

При тренировки с уреда се използва основно тежестта на тялото.

Може да се увеличава и намалява дължината на ремъците, чрез застопоряващи катарами.


В българската тренировъчна система "JK Fit Motion", такъв мултитренажор е използван за първи път през далечната 1990 година в тренировките на баскетболистите от националния отбор на България с кондиционен треньор Юлиан Карабиберов и старши треньор Кирил Семов. Тогава българските национали постигат най-доброто си класиране до момента - 7-мо място на Европейско първенство по баскетбол.


Опитът на JK Fitness в областта на елитния спорт ни позволява да предложим на Вашето внимание, този лесно преносим и удобен за трениране навсякъде спортен мултуфункционален уред!


Произведен за Fit Motion в Малайзия!

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Етикети: TRX

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС