Въже за функционални тренировки Battle rope 15 m Ф40 Fit Motion

220.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: lkc-967.
Наличност: Да

Въже за функционални тренировки Battle rope с дължина 15 m и дебелина 40 мм на Fit Motion.

Въжетата за функционален фитнес Combat rope, са тренировъчен уред използван често за развиване на силата и силовата издръжливост при спортисти от всички спортове, както и фитнес любители.

С този интересен аксесоар се въздейства положително и върху координацията, ловкостта, баланса и редица други физически качества необходими в ежедневието на човека.

Комплексността на движенията развива комплексно двигателните възможности и техния контрол от страна на кората на главния мозък. Така се тренират не само мускулите, но и нервната система. 

Въжетата са се използвали от най-древни времена в тренировките на бойците, а сега във функционално-координационните тренировки на елитни спортисти и фитнес ентусиасти.

Системата Fit Motion използва бойните въжета за трансформиране на придобитите силови качества в тренировките със свободни тежести в способности за използването им в спорта и ежедневието на човека. Така например след раменна преса с тежки дъмбели се изпълнява 15 сек разнопосочни вълнообразни движения с въжето от стоеж, което обяснява принципа на "трансформация" на силовите качества в координирани двигателни действия. 

За това Battle rope е често използван в  JK GYM Nautilus , заедно с редица съоръжения за функционален фитнес.

Освен във фитнес центрове, уреда може да се използва и навън, в полеви условия.

Дължина на въжето: 15 м

Дебелина: 50 мм

Тегло: 12 кг.


От основаването си през 1990 година, JK Fitness предлага да видите и опитате всичко, което се намира във фирмения шоурум в София, на Околовръстен път 191.

В интернет сайтовете, продуктите изглеждат по различен начин от действителните, за това елате и изпробвайте! 


Произведено за Fit Motion в Малайзия

Вносител: JK Fitness


За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС