Крос тренажор + степер SEG 1580

1 290.00 лв.
Производител: SEG
Код продукт: SEG1580
Наличност: Да

Крос тренажор + степер SEG 1580 е ЕЛИПТИКАЛ + СТЕПЕР / 2 в 1 , който е кардио уред с двойна функция - изпълняват се движения моделиращи тези на кростренажор и при преместаване на фиксиращия механизъм на степер.

Конструиран така, че в къщи да имате възможност да провеждате цикличи тренировки за отслабване и горене на мазнините по два различни начина.

Заема изключително малка площ, поради събрания плъзгащ механизъм на степенките. Това го прави удобен за тренировки в малки по пощ домашни помещения.

Подходящ за аеробни тренировки насочени към развиване на физическото качество издръжливост и за горене на мазниите и намаляване на телесното тегло.


ФУНКЦИИ

- LCD дисплей отразяващ: време, скорост, разстояние (при елиптикала), калориен разход, пулсова честота, брой извършени движения (при степера).
- Съпротивление: ръчно.
- 8 степени на натоварване. 
- Тегло на маховика - 9кг.
Патентован механизъм на силозадаване, обезпечаващ изключителна мекота и плавност на движенията. Корпус с изключителна здравина и алуминиево покритие.


ПАРАМЕТРИ: 

- Размери д.115 см., ш. 75см., в. 159см.
- Максимално тегло на трениращия 113 кг.
- Тегло на Елиптикала 65 кг.
Подходящ за цялото семейство с двойно избирателна функция – като крос тренажор или като степер. Компактен уред за пестене на място.


Производител: SEG (Тайван)
Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС