Крос тренажор, Falcon - Т700М

2 590.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 556659
Наличност: Да


Крос тренажор Falcon - T700М е кардиоуред предназначен за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и други физически качества на трениращия.

Моделира движенията на бягането и степера, като не натоварва ставите и гръбначния стълб, поради мекотата на движенията и избягване взривното и твърдо посрещане на опората от долните крайници. Изключително полезен за топене на мазнините и намаляването на телесното тегло. Правилно изградената кардио тренировка на елиптикал, оформя атлетичността и красотата на фигурата.

Подходящ кардиоуред за хора на които ежедневието е свързано със седяща работа, както и такива с нарушена функция на равновесния апарат.

Falcon - Т700М е крос тренажор предназначен за тренировки във фитнес зали.

Функции: - 7” черен LСD тъч дисплей - Възможност за зареждане на мобилни телефони/ iPad - USB флаш драйв, съвместим с всякакви MP3-ки - Вграден безжичен сензор за измерване на сърдечен ритъм - Подвижни ръкохватки за настройване на най-удобна позиция на ръцете по време на тренировка - Специални превключватели, позволяващи избор на програма, интензивност и дължина на разкрача с минимални усилия - Дигитален LED индикатор & охлаждаща система, която позволява лесно да регулирате дължината на разкрача за максимален комфорт, придружено с охлаждаща система на въздуха. - Естествено и плавно движение на елиптикала - Специални ролери за меко движение - i-Move система – работеща на iOS и Android - Дигитална VST система – световноизвестна патентована моторизирана система за настройване на различни крачки по време на тренировката, просто с един натиск на бутона. Обхват на разкрача между 18”-22”, различни опции за дължина, без да се увеличава наклона на педала.

 Притежава стойка за бутилка - Стабилните предни колела позволяват лесно движение и съхранение на уреда.

Теглото на трениращия не оказва влияние на движението.

Производител: Falcon (USA)

Вносител: JK Fitness LTD

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС