Крос тренажор Falcon PT - 8903

690.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 55661
Наличност: Да
Крос тренажор Falcon PT - 8903 е кардио уред предназначен за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта и други физически качества на трениращия.

Моделира движенията на бягането и степера, като не натоварва ставите и гръбначния стълб, поради мекотата на движенията и избягване взривното и твърдо посрещане на опората от долните крайници.

 Елиптикал Falcon PT - 8903 е с близко разположение на степенките една от друга, което създава допълнително удобство при работа на него. Тесния разкрач е благодарение на това, че уреда е тънък, заради специалното конструкторско решение, а маховика, който също е тънък е с увеличен диаметър. Тази му форма с по-голям диаметър, позволява да се запази теглото му от 8 кг и да се постигне голям (дълъг) ход на движение на степенките. Това предимство създава по-комплексна обработка на мускулите на цялото тяло, поради повишената амплитуда на движенията и едновременно с това придава по-елегантен вид на уреда.

Изключително полезен фитнес уред за топене на мазнините и намаляването на телесното тегло.

Правилно изградената кардио тренировка на елиптикал, оформя атлетичността и красотата на фигурата.

Подходящ кардиоуред за хора на които ежедневието е свързано със седяща работа, както и такива с нарушена функция на равновесния апарат.

Елиптикалът е предназначен за домашна употреба !

ФУНКЦИИ:

- Дисплей – LCD показващ: време, скорост, разстояние, сърдечен пулс, калориен разход, обороти.

- Съпротивление: магнитно, ръчно настройване.- 8 нива на натоварване.

- Тегло на маховика – 8 кг.

- Захранване: чрез батерии.

ПАРАМЕТРИ: Размери - д.140 см., ш. 60 см., в.165 см .

- Максимално тегло на трениращия: 130 кг.

Производител : Falcon Fitness (USA).

Вносител : JK Fitness.

Препоръка от екипа на JK Fitness:

Кардио уредите са подходящи за циклична, продължителна тренировка в аеробен режим на енергообезпечаване, която е най-подходяща за топене на телесните мазнини, изхвърляне на токсините и подобряване на здравето. В същото време, прекомерната по продължителнот работа, може да повлияе негативно на мускулната маса, която е най-важния и непрекъснат стимулатор на метаболизма. Съветът ни е, да не прекалявате с продължителността и обема на тренировките и се ориентирате до 45-50 мин. такава. Включете в тренировъчната си програма и силови упражнения с тежести или на тренажори, с които да развивате и мускулната маса и сила. Така, чрез изграждане и на мускули и умерена мускулна маса, ще топите мазнини.

Запомнете, че мускулите са денонощнния потребител на калории!!! 

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС