Крос тренажор, Falcon V 600

999.00 лв. 1 190.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 5566558
Наличност: Да

Намалението на уреда е поради фабричен дефект, не може да се регулира съпротивлението.


Крос тренажор Falcon V 600 е един уникален кардио уред от най-висок клас в домашното кардио оборудване. Разработен през 2013 год. в САЩ, той притежава иновативни решения, създаващи комфорт при трениране и здравина при експлоатация.

Масивната конструкция и тежина на уреда, показват че в него няма пластмасови детайли, а качествени метални изработки и лагери. Изключителната им калибровка, осигурява гладкото и плавно движение на широките, с цел удобство и стабилност на ходилата степенки. Сериозно предимство пред масово предлагащите се на пазара крос тренажори е близкото им разположение, позволяващо и съответно близко разположение на краката един от друг. Така усилията на мускулите на долните крайници при работа се влагат в предно-задна посока, без неудобните странични сили на натиск.

Конструкторското решение, предлагащо 8 нива на разположение на ходилата в предно-задна посока, позволява удължаване и скъсяване на амплитудата на крачката в зависимост от ръста на трениращия и желания сектор на въздействие върху мускулите. Така се постига освен удобство при работа, така и висока ефективност и по-добро оформяне на мускулите. Осигурява се и по-голямо разнообразие при работа. Умората настъпва по-късно, а въздействието върху сърцето, циркулацията на кръвта, снабдяването на мускулите с кислород, а от там и топенето на мазнини и общото отслабване е чувствително завишено.

Дребните на пръв поглед детайли при изработка на крос тренажор Falccon V 600, обезпечават сериозното му предимство във функционалност и ефикасност при кардио тренировка. По-лесно се постига не само свалянето на излишните телесни мазнини и тегло, но и моделирането на тялото и повишаване на качеството издръжливост. Това двигателно качество, положително корелира със здравето на човека и неговата устойчивост на стрес, заболявания и дискомфорт.

В дисплея на този фитнес уред са вградени тренировъчни програми, които могат да се използват с различна цел на въздействие върху системите на организма. Особено използвана е програмата за отслабване, като нейната ефективност чувствително се повишава при използване на висококачествени хранителни добавки от рода на Li-caps Л-карнитин.

Няма да се спираме на други безпорни предимства на този крос тренажор (елиптикъл) пред конкурентните такива от този клас, а само ще споменем, че Фалкон (САЩ) използва сериозен екип от специалисти, за да разработи модел V 600, както и професионалните модели Т 300 P и Т 700 М. Техническите решения и иновации в този кардиоуред, го прави желана придобивка за всеки фитнес център или дом, в който здравето, удобството и двигателната активност са приоритет. В тази връзка, фирма JK Fitness се постара да го предложи на претенциозния български потребител и ценител на високото качество.

Характеристики на крос тренажор Falcon модел V600:

 • 5” L CD черен тъч дисплей панел
 • Възможност за зареждане на мобилни телефони/iPad
 • USB флаш драйв, съвместим с MP3
 • Вграден безжичен сензор за измерване на сърдечен ритъм, калории, време, скорост, и различни програми за тренировка
 • Ергономични ръкохватки за удобна тренировка
 • Стойка за бутилка
 • Огромно пространство за стъпване с възможност за осем нива на регулиране на дължината
 • Охлаждаща система, която позволява постигане на максимален комфорт по време на тренировка
 • Хромирана движеща система за ръцете – три нива
 • Стабилни предни колела за лесно придвижване и съхранение на уреда
 • Масивен маховик: 16 кг.
 • Размери: дължина – 150 см, ширина – 75 см, височина – 170 см.
 • Максимално тегло на трениращия: 130 кг.

Производител: Falcon (USA)

Вносител: JK Fitness.


За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС