Кростренажор Nordic Track Audiostrider 9000

2 390.00 лв.
Производител: Nordic Track
Код продукт: Audiostrider 9000
Наличност: Да

Кростренажорът на Nordic Track, модел AudioStrider 9000 е предназначен за изпълнение на циклични елиптични движения с цел развиване на издръжливостта или топене на мазнините и намаляване на телесното тегло.

Елиптикалът може да се похвали с впечатляващо количество функции.

Те включват:

 - Платформа с регулиращ се наклон до 30°, което позволява на движещите се върху нея степенки да променят дължината на хода и наклона, под който се движат. Така че можете буквално да задействате мускулите на различни части на долните крайници, таза и ханша, като просто натиснете бутона на конзолата. Това оформя по различен начин тялото.

 - MP3 станцията и високоговорители. Музиката е много важна част от тренировката и звукът от вградените високоговорители е добър.

 - Вградените високоговорители се използват и от програмите iFit - нещо като виртуален личен треньор. Те контролират дейността на крос тренажора, за да ви преведат през серия от нива на трудност, също така ще говорят с вас като ви дават инструкции стъпка по стъпка.

AudioStrides системата се предлага с 20 програми за личен треньор, включително две програми за контролиране на сърдечната честота, които ви помагат да останете в зоната за изгаряне на мазнини, като се съпоставя съпротивлението на машината с вашия пулс - понижава се и се увеличава съпротивлението.

 - Комбинацията от 15 различни нива на съпротивление и функцията на наклона осигуряват много вариации за работа, както развитие на аеробния капацитет, изграждане на сила или силова издръжливост, загуба на тегло и изгаряне на мазнини.

Можете да си купите допълнителни карти за тренировки на iFit, които само се поставят в предната част на конзолата.

 - 9-килограмов маховик дава нужното плавно силозадаване на 18-инчовата дължина на крачката, която представлява истинска елипсовидна картина.

 - Стоманена рамка създаваща стабилност и солидно усещане за качествено движение.

Максимално тегло на потребителя - 150 кг

 

Производител: Nordic Track (САЩ)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС