Крос тренажор Nautilus EV7.16 Pro Series Elliptical Trainer

5 990.00 лв.
Производител: Nautilus
Код продукт: EV7.16
Наличност: Да

Крос тренажорът на Nautilus, марка EV7.16 Pro Series (Elliptical Trainer) е професионален висококачествен кардиоуред предназначен за фитнес зали.

Използва се за циклична аеробна тренировка за топене на мазниите, намаляване на телесното тегло и развиване на физическото качество издръжливост.

Крос тренажора Nautilus EV7.16 Pro Series Elliptical Trainer има революционно нов дизайн на рамката, саморегулиращ се променящ се ход на степенките с плавни движения, намаляващи стреса върху ставите и ахилесовото сухожилие. (Сухожилията на ахилесовите възпаления са проблем за някои елиптични треньори).

На този кардиоуред ще имате чувството, че бихте могли да бягате почти цял ден и ако търсите плавно и естествено движение, сте го намерили!

Елиптикалът е оборудван с 4 програми за контрол на сърдечната честота. Както знаят всички фитнес любители, контролът на сърдечната честота помага да се тренира в рамките на идеалния диапазон за изгаряне на мазнините и подобряването на сърдечно-съдовата издръжливост много по-бързо отколкото на типичната бягаща пътека или велоергометър.

Има и 20 нива на съпротивление.

Едно от иновативите неща в крос тренажора е дневникът „Моят Наутилус“. Той позволява на потребителите да следят тренировките, резултатите и напредъка. Това е отлична функция, която помага да се мотивират потребителите да ускорят темпото си и да продължат да работят.

Удобен и комфортен при работа.


Производител: Nautilus (USA)

Вносител: JK Fitness


За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС