Обувки за спорт Leguano Premium Marine

89.99 лв. 168.50 лв.
Производител: Leguano
Код продукт: 1
Наличност: Да

Обувките Leguano са предназначени за осигуряване възможно най-естествения начин на ходене и бягане, като се щадят ставите, сухожилията, кръста и гръбначния стълб и изобщо целия опорно-двигателен апатат. Това се дължи на специалната каучукова материя, разпръскваща силите на реакция на опората встрани, към периферията на ходилото и намалява вектора на силата, насочена нагоре към общия център на тежестта на тялото - ОЦТ и гръбначния стълб.

Създават чувството за изключителен комфорт и лекота при движение, както по мека гориста пътека. С това се моделират естествените движения на нашите предци, ходили боси по меки повърхности. Ходенето бос изисква постепенно адаптираща се технология на движенията на ходилото и неговите пръсти. Това беше причината преди 8 години да се появят обувките с 5 пръста ( five fingers), които показаха с практиката, че не създават оптималните условия за работа на ходилото. Най-големият недостатък е в това, че предната част на ходилото се разширява осезателно, добивайки формата на плавник, или т.нар. "патешки крака". Това се избягва с новите Leguano обувки. При тях пръстите работят също относително свободно, независимо, но в синергизъм и взаимно подпомагане без значение на релефа на терена. Тези условия на функционалност могат да създадат само меките материи, наподобяващи чорап и еластичните подметки на обувките Leguano. Ходилото функционира в пълния си диапазон на движение, без да губи от еластичността и гъвкавостта си.

Изключително здрави, специално орелефени подметки, с които може да стъпвате и тичате по камъни, скали, миди, стъкла и дори начупени стъклени бутилки.

Прецизно изработени в Германия, Leguano обувките усигуряват възможно най-добрите условия за комфортно и икономично движение навсякъде - на улицата, кросовото трасе, велосипеда, при плуване в басейна или морето, фитнес залата, разходка в планината и където се сетите, без болка, нараняване, с пълна мобилност в глезенната става и 100%-ов кръвоотток и кръвооросяване на долните крайници.

С обувките Leguano ще си подарите елегантните движения на игуаната. Вашите крака заслужават комфорта и удобството, създадени от Leguano.

 

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС