Велоергометър, Falcon PT - 5903

549.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 459
Наличност: Да


Велоергометър Falcon PT - 5903 е предназначен за кардиотренировка в домашни условия, като развива функциите на сърдечно-съдовата, дихателната, отделителната, ендокринната система и аеробния капацитет на организма, издръжливостта, оформянето на фигурата, като чрез изпълняваната на него циклична двигателна активност, топи телесните мазнини и намалява излишното тегло.

Велоергометърът е кардио уред, особено полезен за хора, чието ежедневие е свързано с недостатъчна двигателна дейност, или обездвиженост, хора с наднормено тегло и излишно количество мазнини.

Чрез изхвърлената пот, следствие продължителната аеробна работа на велоергометъра, организма изхвърля отровите, локализирани в мастните депа на организма - детоксикиращ ефект на двигателната дейност свързана с обилно потене. За да ускорите детоксикацията на тялото си, може да използвате хранителни добавки от рода на Мангостан.

Подходящ е и за хора в напреднала възраст, при възстановяване след операции, или контузии.

Стационарното колело е компактен фитнес уред с добра калибровка, създаваща удобство и комфорт при педалиране. 

Има приятен дизаин, който ще обогати домашния Ви интериор.

Едно от големите предимства на Велоергометър Falcon PT - 5903 е близкото отстояние на педалите в хоризонталната равнина (малко растояние между краката), което създава допълнително удобство при работа на този уред. 

За да ускорите ефекта от кардио тренировката за отслабване, преди тренировка приемайте 2 ли-капс, Л-Карнитин (течен L-Carnitine в меки гел капсули) и балансирайте хранителната си програма. 

Не се лишавайте от възможността да се сдобиете с един полезен, удобен и компактен фитнес кардио-уред за тренировка в домашни условия!

ФУНКЦИИ:

- Дисплей – LCD показващ: скорост, време, дистанция, натоварване, пулс, изгорени калории.

- Пулсомер – ръчен сензор за измерване на пулса.

- 8 степени на натоварване.

- Тегло на маховика – 8 кг.

ПАРАМЕТРИ:

- Размери д.90 см., ш. 60см., в. 150см.

- Максимално тегло на трениращия 120 кг.

Производител : Falcon Fitness ( САЩ)

Вносител : JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС