Велоергометър 3320, Proteus

495.00 лв.
Производител: Proteus
Код продукт: 458
Наличност: Да
Велоергометър 3320 от Proteus - марка №1 в света, по качество и иновативност в домашния тип велоергометри.

Протеус кардиоуреди са характерни  със своята изключителна здравина във всички класове стационарни колела и са без конкуренция в това отношение. 

Имат модерен дизаин, отлична калибровка, гладък и равномерен ход и създават чувството на удоволствие при педалиране.

Притежават специална защита на триещите се части и механични елементи, а висококачествения материал от който са изработени ( вкл. лагериSKF-Германия), ги прави много износоустойчиви и надеждни при интензивна и продължителна експлоатация.

Специфичния им вид, показател който ги отличава от всички останали марки  кардио- фитнес уреди на пазара е фирмения подпис за уникалност и качество, познато в САЩ и Европа.

Ако целта ви е да топите мазнини и сваляте телесно тегло за тяхна сметка, чрез най-популярната кардиодейност - педалирането, то не се колебайте да си набавите малкото бижу - стационарен велоергометър Proteus 3320. Това ще е добавка към домашния Ви интериор.

Ако ежеднавието ви е свързано със стояща работа или ходене, то удобната седалка на Протеус 3320, ще поеме тежеста на тялото Ви, а от Вас се иска само да завъртите педалите и се отървете от излишните мазнини и тегло.

Не забравяйте правилната зона на интензивност, определена по честотата на сърдечните съкращения, за да работите в оптимален режим, без загуба на време! Ако не можете да я определите, затова са специално разработените от нас напътстващи брошури, които ще Ви покажат как да тренирате, колко дълго и често, с какво да се храните и какви добавки може да приемате, за да направите Вашата двигателна активност на 100% ефективна и полезна за вашето здраве и фитнес форма. Нашите консултанти ще Ви инструктират за всичко, което е нужно и Ви интересува, за да постигнете желаните резултати бързо и лесно и най-важното здравословно!!!

С модел 3320 ще имате най-добрия велоергометър на възможно най-ниска цена, защото JK Fitness е представител на марката Proteus от 1995 година. Посетете фирмения ни магазин в София, на Околовръстен път 191 и сами се убедете в качеството на велоергометрите на Proteus - директно от завода на титулования производител -  до Вас!

 Велоергометри Proteus - показател за най-високо качество! 

Функции:

- 8 степени на съпротивление;

- LCD Монитор;

- Тегло на маховика - 8кг;

- Измерва: пулс, скорост, разстояние, изгорени калории, време;

- Колелца за лесно местене;

- Регулираща се седалка;

Параметри:

- Размери в: д.100 см., ш. 70см., в. 135см.

- Mаксимално тегло на трениращия 120 кг.

Сертификат за качество: ISI 9001/9002,CE,ETL-C,GS.

Производител: Proteus (Тайван).

Вносител : JK Fitness.

Препоръка от екипа на JK Fitness:

Кардио уредите са подходящи за циклична, продължителна тренировка в аеробен режим на енергообезпечаване, която е най-подходяща за топене на телесните мазнини, изхвърляне на токсините и подобряване на здравето. В същото време, прекомерната по продължителнот работа, може да повлияе негативно на мускулната маса, която е най-важния и непрекъснат стимулатор на метаболизма. Съветът ни е, да не прекалявате с продължителността и обема на тренировките и се ориентирате до 45-50 мин. такава. Включете в тренировъчната си програма и силови упражнения с тежести или на тренажори, с които да развивате и мускулната маса и сила. Така, чрез изграждане и на мускули и умерена мускулна маса, ще топите мазнини.

Запомнете, че мускулите са денонощнния потребител на калории!!! 

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС