Велоергометър лежащ- модел T3RL, TECA

Производител: TECA
Код продукт: TECA-T3RL
Наличност: По заявка

Велоергометър лежащ- модел T3RL на италиянската компания TECA е преднзначен за оборудване на интензивно натоварени фитнес зали.

Този рекумбент байк е професионален кардиоуред за фитнес тренировки за оформяне на красиво и хармонично тяло, намаляване на телесните мазнинни и отслабване. Развива издръжливостта  и функциите на кардио-респираторната система.

Подходящ за хора с проблеми с гръбначния стълб, равновесния апарат и чието ежедневие е свързано със стоящ физически труд.

Особено подходящо е тренирането на този кардиоуред, за хора с проблеми със сърдечно-съдовата  система и гръбначния стълб, понеже движението се изпълнява от полулегнало положение на тялото и е "меко" и щадящо ставите и опорно-двигателния апарат.


Надеждното оборудване за контрол на функциите на сърдечно-съдовата система, позволява безопасно, интуитивно-контролирано и комфортно каране, придружено от гладко и естествено усещане за двигателна кардиоактивност. Идеално средство за тренировка за кардиосистемата, без да ви натоварва твърде много. Този хоризонтален велосипед с интуитивни дисплеи и програми за измерване на сърдечния ритъм осигурява педалиране, подобно на този на истинския велосипед на пътя. Интегрираният LCD екран на Samsung и двойната връзка за слушалки правят сесията да бъде по-приятна и завладяваща.
Производител: TECA (Italy)

Вносител: JK Fitness

Внимание:

Артикулът не е в наличност и доставката му е 3 седмици след предварителна заявка!

Технически данни:

 Walk through design allowing easier access to the equipment  Integrated Samsung lcd monitor of 10.4 ''  Retractable arms  Adjustable seat sliding  Comfortable ergonomic pedals with easy closure  Front and side handles Touch sensitive buttons with blue LED.

Measures
Length cm 153
Width cm   56
Height cm 129
Maximum user weight kg 150

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС