Спининг Байк, Falcon - SP0803-2

599.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 464
Наличност: Очакваме доставка

Спининг Байк Falcon - SP0803-2 е предназначен за кардиотренировка в домашни условия, като развива функциите на сърдечно-съдовата, дихателната, отделителната, ендокринната система и аеробния капацитет на организма, издръжливостта, оформянето на фигурата, като чрез изпълняваната на него циклична двигателна активност, топи телесните мазнини и намалява излишното тегло.

Велоергометърът е кардио уред, особено полезен за хора, чието ежедневие е свързано с недостатъчна двигателна дейност, или обездвиженост, хора с наднормено тегло и излишно количество мазнини.

Чрез изхвърлената пот, следствие продължителната аеробна работа на велоергометъра, организма изхвърля отровите, локализирани в мастните депа на организма - детоксикиращ ефект на двигателната дейност свързана с обилно потене. За да ускорите детоксикацията на тялото си, може да използвате хранителни добавки от рода на Мангостан.

Подходящ е и за хора, които желаят да моделират условията на тренировка на шосейните колоездачи.

Няма свободен ход на движение на педалите, което създава условията на непрекъснатост при педалирането. 

За да се доближи да условията на тренировка на шосейните бегачи, Спининг Байк Falcon - SP0803-2 има голям маховик и устройство на педалите, което да позволи влагане на усилия и от движещия се нагоре крак. Така разхода на калории е почти двоен, сравнение с обикновените велоергометри.

Не се лишавайте от възможността да се сдобиете с един изключително ефективен фитнес кардио-уред за тренировка в домашни условия!

За да ускорите ефекта от кардио тренировката за отслабване, преди тренировка приемайте 2 ли-капс, Л-Карнитин (течен L-Carnitine в меки гел капсули) и балансирайте хранителната си програма. 

ФУНКЦИИ: - Механична натоварваща система 

- Тегло на маховика – 15 кг.

Спинбайкa е предназначен за моделиране на състезателна, шосейна велосипедна тренировка у дома.

Маховикът с тегло 13 кг. и фиксираната верига, създават чувството и доставят удоволствието все едно осъществяваш реалното колоездене. Има възможност за промяна на положението на седлото, чрез патентованата плъзгаща система.

Уредът е подсигурен със спирачка за внезапно спиране, което гарантира безопасността при тренировка. Спирачката се активира чрез натискане. Уредът има транспортни колелца, което улеснява преместването. Модел, с дизайн и изработка, вдъхновени от спинбайка на Schwin.

ПАРАМЕТРИ:

- Размери д.220 см., ш. 150см., в. 160см.

- Максимално тегло на трениращия 140 кг.

- Тегло 45 кг.

Производител : Falcon (USA).

Вносител : JK FITNESS.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС