Велоергометър Air Bike P2 Renegade

3 480.00 лв.
Производител: Renegade
Код продукт: P2
Наличност: Да

Air Bike P2 Renegade

Това е машина, създадена за да издържа на всичко — индустриален клас, безкраен Poly-V диск с колан за безупречен трансфер на натоварване и увеличена продължителността на живот.

Двойно запечатан лагер в централната главина на въздушния вентилатор.

Супер стомана с 60 см диаметър за лесно въртене.

Мултифункционални запечатани лагери за дълготрайна издръжливост.

3 мм основната рамкова конструкция за изключителна здравина.

Тренировката на Renegade е представена върху монитора, върху който само с един поглед ще контролирате показателите на използваното тренировъчно натоварване. Голям LCD екран показва всички данни в лесен за четене формат чрез безжичен приемник. Показва време, скорост, изминато разтояние, RPM, изгорени калории, мощност във ватове, честота на пулса.

Останете мотивирани с 8 тренировъчни режими, включително 10/20 и 20/10 интервални тренировки; целеви настройки и контрол на сърдечната честота; лесно скоростен режим с едно докосване.

Изходна мощност е показана във ватове, което ви дава точно измерване на  степента на натоварване. Чрез наго ще следите напредъка си и ще контролирате прецизно ефективността на работа.

Притежава 5 кг стоманен  вентилатор - маховик. Стабилна силозадаваща система от масивни педали с антиплъзгаща се повърхност.

Седалката се регулира напред/назад и по височина.

Renegade Air Bike е по-голям, по-силен и по-здрав от най-големите си конкуренти.

За какво е предназначен този уникален кардио уред?

Двигателната активност и тренировката на Renegade Air Bike е отличен начин за борба с телесните мазнини и наднормено тегло и горене на много калории, поради участието на голям брой мускули.

За да отговори на най-високите изисквания на една сериозна кардиотренировка, развиваща издръжливостта, силата на цялата мускулатира, функциите на сърдечно-съдовата система, координацията.

Кардиомашината има синхронизирано движение на ръцете с това на краката, като така развива силата и силовата издръжливост на раменния пояс и ръцете.

Може да се работи и от изправено положение, което създава допълнително натоварване върху долните крайници. 

На уреда може да се работи поотделно — само с дърпащи, или само с бутащи движения от ръцете. Така се натоварват избирателно мускулите на гърба, или гърдите, като краката са стъпили в опора на удължената предна вилка на уреда.

Ако сте любители на функционалния фитнес, тогава се изправете върху педалите и започнете да ги въртите в съчетание с комбинирани движения с ръцете, като едната ръка дърпа, а другата бута. Това движение е сложно за изпълнение, но развива координация и ловкост, на фона на истинско удоволствие.

 Air Bike работи чрез системата за въздушно и магнитно съпротивление, предлагайки интензивно контролирано от потребителя действие и ритмични движения. Това позволява на трениращият да работи комфортно за топене на мазнините и намаляване на телесното тегло.

Притежава дисплей показващ време, преодоляна дистанция, изразходване калории, сърдечен пулс, контрол на пулса, мощност във ватове и др.

Има редица програми, вкл. ръчна, 4 целеви, 5 самостоятелни, 12 профилирани.

  • Максимално тегло на трениращия: 160 кг.
  • Размери: 125 x 75  x 137 см.
  • Собствено тегло: 81 кг.

Прочетете още за предимствата на Renegade Air Bike в нашия блог.

Възползвайте се от превъзходната кардиотренировка на тялото за максимално изгаряне на мазнини и по-високо ниво на кондициониране!

Внимание!

JK Fitness е официален представител на Renegade за България и предлага оригиналните продукти на тайванския производител!

Предупреждаваме клиентите си, че на пазара съществуват копия, произведени в Китай!

Кардиомашините Renegade, могат да бъдат изпробвани в JK Fitness Market - София, Околовръстен път 191!


Производител: Renegade (Тайван)

Вносител: JK Fitness


За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС