Стрес и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво, книга на Иван Абаджиев и Васил Фурнаджиев- 3-то издание

45.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: 4337
Наличност: Да

Спортната литература предлагана в сайта и физическия магазин на JK Fitness е разнообразена с изключително ценното издание "Стрес и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво - Спорт и дълголетие Continuum между тяло, съзнание и дух" - 3-то, последно издание на авторите Иван Абаджиев и проф. Васил Фурнаджиев.

Тази книга е осъвременена и обогатена с резултати от нови научни изследвания, уникални по своята същност в световен мащаб.

Автори на книгата са легендарният треньор на столетието Иван Абаджиев и стратегът на българската тежка атлетика проф. Васил Фурнаджиев.

Книгата за спорта е ценно помагало за всеки, който иска да обогати познанията си в областта на силовата подготовка и развитието на физическите качества.

Разгледаният феномен на адаптация на клетъчно-молекулярно ниво е един авангарден поглед към все още неизучените резерви на човешките гени да се променят в зависимост от  използването на системни тренировъчни натоварвания.

Тази теза споделят авторите на "Стрес и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво - Спорт и дълголетие Continuum между тяло, съзнание и дух". Теза, която намира все повече доказателства от съвременните научни изследвания в спорта, медицината, енергетиката на живата материя и кибернетиката.

Брой страници: 680


Основателят на JK Fitness, доц. Юлиан Карабиберов е един от  българските спортни специалисти-практици, работил директно с двамата автори на книгата.

Благодарение на това имаме възможността да Ви предложим труда на големите специалисти Иван Абаджиев и Васил Фурнаджиев.


JK Fitness препоръчва тази книга, като изключително полезна и уникална в спортната литература у нас! 


Разпространява се от JK Fitness и Колеж по спорт "Био Фит" с любезното съгласие и съдействие на авторa!

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС