TRX trainer


Сортиране по:
Покажи:

Стопер за врата

12.90 лв.
Стопер за врата - Door Anchor 61103 СПОРТНИ И ФИТНЕС АКСЕСОАРИ Door Anchor  61103 е стопер за врата, предназначен за фиксиране на експандери, ластици, TRX и др. към врата. Осигурява стабилност и удобство при използването на фи..

Стопер за врата, PRO, Fit Motion

18.00 лв.
 Стопер за врата, PRO на Fit Motion е стопер за професионална употреба на експандери и ластика с голяма степен на съпротивление.Door Anchor е стопер за врата, предназначен за фиксиране на експандери, ластици, TRX и др. към врата.Осигур..

TRX Funktional trainer, TOORX

119.90 лв.
TRX Funktional trainer TOORX Pro, модел FST-PRO е ремъчна система за окачване с ръкохватки, предназначена за функционални тренировки.Suspension trainer е с безопасна заключваща система и стоманен карабинер.Професионалният инструмент за трен..

TRX Suspension Trainer Tunturi

68.30 лв.
TRX - Suspension Trainer, Tunturi е леснопреносим фитнес уред за функционални тренировки.Тренировъчния комплект прилича на няколко прости каишки, но не се заблуждавайте! Този комплект Tunturi Suspension Trainer Light предлага множество възм..

TRX мултифункционален фитнес уред, Suspension trainer, Fit Motion

69.00 лв.
TRX мултифункционалния фитнес уред - Suspension trainer е своеобразен двоен ремък завършващ в двата си края съответно със здрави ръкохватки и карабинер за окачване на висилка или друг уред.TRX се използва за изпълнение на голям арсенал от с..

TRX уред за функционални тренировки

179.00 лв.
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТАTRX е портативен фитнес уред — набор ремъци с регулираща се дължина, използвани за функционално-координационни тренировки по системата JK Fit Motion TNS и други. Единият край на уреда дава възможност за фиксиране в опред..

Тренировъчен комплект Tunturi

229.40 лв.
Тренировъчен комплект за функционални тренировки на Tunturi е фитнес уред, използващ собственото телесно тегло за тренировка. Този спортен аксесоар развива силовата издръжливост и силата, координацията и баланса на тялото, повишава мускулна..

Халки за гимнастика и фитнес от дърво

79.90 лв.
Халки за гимнастика и фитнес, изработени от висококачествено дърво.Халките са предназначени за изпълнение на разнообразни физически упражнения използващи теглото на собственото тяло.С този фитнес уред се развиват двигателните качества сила ..
Показани 1 до 8 от 8 (1 стр.)
Категории