Протеин - Ultra Whey Pro, 1 кг, JK Nutrition

39.90 лв.
Производител: JK Nutrition
Код продукт: UWPJK
Наличност: Изчерпана

Ultra Whey Pro на JK Nutrition е протеинова хранителна добавка съставена от три инстантни форми на суроватъчни натурални протеини с висока биологична стойност ( BV), а именно -суроватъчен протеин изолат, концентрат и хидролизат.

Аминокиселиният спектър (включително  аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и глутами) е оптимален и със сравително бързо действие и навлизане в уморените мускулни клетки. Това осигуряващи ефикасно възстановяване и мускулно изграждане.

Ultra Whey Pro е една от най-популярните пълноценни протеинови формули, предпочитани от професионалните силови атлети. Използва се широко от редица български олимпийци и професионални спортисти, трениращи в JK GYM Nautilus по програмите Fit Motion, както и такива трениращи и състезаващи се в чужбина.

Продуктът може да се използва рациоално, както за натрупване на мускулна маса, така и в процеса на сваляне на телесни мазнини. Въпреки това обаче, не замества балансираното хранене, а само го допълва откъм важни аминокиселини. Това е от особена важност при силовите спортове, където се тренира тежко с цел - миофибрилна хипертрофия.


Дозировка: Една мерителна лъжичка (30 гр) се разтваря в 250-350 мл нискомаслено прясно мляко, вода или сок и се консумира след тренировка или когато е необходимо. Може да се приемат до 2-3 дози на ден, като е желателно първата да е сутрин след ставане.

Вкус: на дъвка

Опаковка: 1 кг

Брой дози в опаковка: 33

Произвoдител: JK Nutrition

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС