Боксов чувал луксозен 150 см, Super Pro

299.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: SPKP295-90100-150
Наличност: Да

Боксов чувал луксозен 150 см, Super Pro

Боксовият чувал PU Luxury е с външен вид на кожа.

Вътрешната чанта се състои от тъкано платно с PVC покритие и външна чанта от много дебела изкуствена кожа. Това създава много дебело покритие, поради което се запазва своя гладък, елегантен външен вид, дори след много дълго време на употреба.

Има четири допълнителни подсилени ленти с халки отстрани за окачване. Всички шевове са с няколко зашити, за да се предотврати разкъсване.

Super Pro Combat Gear е известен със своите продукти с изключително добро качество от 1978 г. Това е така, защото не се правят отстъпки при избора на материали и комфорта.

Продуктите с тази марка са постоянно разработвани от водещи треньори и световни шампиони. Те знаят по-добре от всеки друг на какви изисквания трябва да отговарят боксовите артикули. 

Размер: 100 см x Ø 35 см, 120 см x Ø 35 см, 150 см x Ø 35 см и 180 см x Ø 35 см

Цвят: черен с бяло лого


Ако като възрастен желаете да използвате боксовата круша както за ритници, така и за удари с ръце, имате нужда от 150 см или 180 см боксова круша.

Тази боксова круша все още е толкова тежка, че не се люлее във всички посоки.

Включена 4-точкова верига

Когато тренирате на боксови чували и ритници/подложки за удари, винаги използвайте боксови ръкавици (чувал) или бинтове, за да защитите ръцете си!


Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС