Как да управлявате панорамата

  • Натиснете бутона Play, за да задействате приложението за разглеждане на панорамата.
  • За промяна на гледната точка завлачете мишка (от персонален компютър) или пръст в посоката, в която искате да преместите изгледа.
  • Със скрол бутона на мишката или чрез разпъване/присвиване с два пръста можете да приближавате или отдалечавате гледната точка.
  • Върху пода на всеки етаж ще забележите множество бели окръжности — кликнете или тупнете с пръст върху някоя от тях, за да застанете в съответната точка
  • Иконите долу вляво показват различни изгледи към панорамата — цялостен (Dollhouse), вертикален изглед (Floor Plan) за всеки етаж, избор на етажи (Floor Selector). С помощта на рулетката можете да измервате разстояния между две точки в едно помещение.
  • Иконата с квадратчето в долния десен ъгъл разпъва панорамата на цял екран. Силно препоръчително е да я разгледате в този режим!


JK Pro Gym е слънчева фитнес зала разположена на площ от 700 кв.м., на 2-ри етаж на JK Fitness Market (физическия ни магазин за фитнес оборудване) с гледка към Витоша планина.  

Оборудвана е с уреди и машини от най-висок клас на американските марки Nautilus и Epic, както и авторски съоръжения за тренировки по системата "JK Fit Motion". Има кардиосектор с 5 бягащи пътеки, движеща се стълба и степер Stair Master, кростренажори  Precor и Nordic Track, стоящи и лежащи велоергометри, гребен симулатор с водно силозадаване, ски тренажор за слалом и други кардиоуреди.

Ефективността на Nautilus машините, като №1 в света е потвърдена от резултатите от експерименталните изследвания на д-р Елиът Плезе, ръководител на катедрата по физическо възпитание към щатския университет във Форт Колинс (Колорадо, САЩ), станали известни през 70-те години на ХХ век като „Експериментът от Колорадо“.

Любителите на тежките тренировки разполагат с олимпийски лостове и дискове на американските марки Stlflex и Ivanko, калибрирани с абсолютна точност на теглото. Дъмбелите са с тегло до 60 кг, така че да могат да задоволят потребностите и на най-претенциозните силови атлети.

Изграден е сектор за функционален фитнес с 6 висилки и TRX, 3 стойки рак скуат, пътека с дължина 25 м и ширина 2 м за бутане и теглене на шейна, таванно колело и мишени, различни по тегло гири, дъмбели, босу и швейцарски топки, български торби, гимнастически тояжки с тегло от 1 до 10 кг и др.

Любителите на цикличните аеробни тренировки ще се научат как да бягат правилно, как да дишат и контролират тялото и умората за да станат по-издръжливи, по-здрави и с тегло в нормата и оптимален телесен състав без излишни мазнини.

Отделно от залата, на етаж 1, е изграден специализиран сектор за превантивно-стабилизиращи и кинезитерапевтични упражнения за работа с възрастни, или с деца. Секторът може да се използва и за практикуване на функционален фитнес, чрез който провеждан по програмата ни "JK Fit Motion, вашите физически качества ще се "трансформират" в способности за ефективното им използване в бита. 

Уникалността на нашата патентована методика за работа с хора в трета възраст ще ви направи жизнени и с движения без болка, както и с висока ефективност при обслужването си в ежедневието. Антиейджинг програмата ни ще ви направи устойчиви на вирусни инфекции и токсини и ще изгради механизми за противодействие на дегеративните възрастови промени.

Тренировъчната ни система за работа с деца "JK Kid Motion" ще научи вашите деца да се движат и позиционират тялото и неговите части по правилен начин, да контролират и управляват ефективно двигателните си действия, да изпълняват интензивни движения без опасност от травми, да осмислят разнообразието от движения и изграждат сами програмно-двигателни модели, използвайки своя интелект.

Повече информация за тренировъчните ни програми вижте на: https://gym.jkfitness.bg/programs

На разположение на решилите да поддържат и развиват формата и психо-моторните си способности, са нашите квалифицирани персонални треньори завършили спортния ни колеж "Био Фит".

Това което ни различава от всички останали е методиката "JK Fit Motion" която сме създали и по която работят нашите инструктори и персонални треньори.

Любителите на тениса на маса, могат да практикуват този емоционален спорт в залата на ет.1, на италианска тенис маса Garlando. 

Желаещите бронзов загар имат на разположен съвременен вертикален солариумен апарат на Iso Italia.

След тренировка може да се възстановите на протеиновия бар, да изпиете чаша кафе "Nespresso" и да се радвате на гледката към Витоша., или пък да разгледате шоурума ни, разположен на ет.1.

Предимство на фитнес залата е и че  разполага със собствен голям паркинг който е със 100% видимост от фитнес залата.

Разположението й на Околовръстен път 191, в близост до Симеоновското кръстовище, позволява бърз и лесен достъп без да влизате в града, без да чакате на светофари и губите ценно време.

Тел.№ на залата: 0887517071

  Фитнес залата работи с карти Мултиспорт.

                                                                                               

                                                                                      

В тази категория все още няма продукти.