Как да управлявате панорамата

  • Натиснете бутона Play, за да задействате приложението за разглеждане на панорамата.
  • За промяна на гледната точка завлачете мишка (от персонален компютър) или пръст в посоката, в която искате да преместите изгледа.
  • Със скрол бутона на мишката или чрез разпъване/присвиване с два пръста можете да приближавате или отдалечавате гледната точка.
  • Върху пода на всеки етаж ще забележите множество бели окръжности — кликнете или тупнете с пръст върху някоя от тях, за да застанете в съответната точка
  • Иконите долу вляво показват различни изгледи към панорамата — цялостен (Dollhouse), вертикален изглед (Floor Plan) за всеки етаж, избор на етажи (Floor Selector). С помощта на рулетката можете да измервате разстояния между две точки в едно помещение.
  • Иконата с квадратчето в долния десен ъгъл разпъва панорамата на цял екран. Силно препоръчително е да я разгледате в този режим!


JK Pro Gym е слънчева фитнес зала разположена на площ от 700 кв.м., на 2-ри етаж на JK Fitness Market (физическия ни магазин за фитнес оборудване) с гледка към Витоша планина.  

Оборудвана е с уреди и машини от най-висок клас на американските марки Nautilus и Epic, както и авторски съоръжения за тренировки по системата "JK Fit Motion". Има кардиосектор с 5 бягащи пътеки, движеща се стълба и степер Stair Master, кростренажори  Precor и Nordic Track, стоящи и лежащи велоергометри, гребен симулатор с водно силозадаване, ски тренажор за слалом и други кардиоуреди.

Ефективността на Nautilus машините, като №1 в света е потвърдена от резултатите от експерименталните изследвания на д-р Елиът Плезе, ръководител на катедрата по физическо възпитание към щатския университет във Форт Колинс (Колорадо, САЩ), станали известни през 70-те години на ХХ век като „Експериментът от Колорадо“.

Любителите на тежките тренировки разполагат с олимпийски лостове и дискове на американските марки Stlflex и Ivanko, калибрирани с абсолютна точност на теглото. Дъмбелите са с тегло до 60 кг, така че да могат да задоволят потребностите и на най-претенциозните силови атлети.

Изграден е сектор за функционален фитнес с 6 висилки и TRX, 3 стойки рак скуат, пътека с дължина 25 м и ширина 2 м за бутане и теглене на шейна, таванно колело и мишени, различни по тегло гири, дъмбели, босу и швейцарски топки, български торби, гимнастически тояжки с тегло от 1 до 10 кг и др.

Любителите на цикличните аеробни тренировки ще се научат как да бягат правилно, как да дишат и контролират тялото и умората за да станат по-издръжливи, по-здрави и с тегло в нормата и оптимален телесен състав без излишни мазнини.

Отделно от залата, на етаж 1, е изграден специализиран сектор за превантивно-стабилизиращи и кинезитерапевтични упражнения за работа с възрастни, или с деца. Секторът може да се използва и за практикуване на функционален фитнес, чрез който провеждан по програмата ни "JK Fit Motion, вашите физически качества ще се "трансформират" в способности за ефективното им използване в бита. 

Уникалността на нашата патентована методика за работа с хора в трета възраст ще ви направи жизнени и с движения без болка, както и с висока ефективност при обслужването си в ежедневието. Антиейджинг програмата ни ще ви направи устойчиви на вирусни инфекции и токсини и ще изгради механизми за противодействие на дегеративните възрастови промени.

Тренировъчната ни система за работа с деца "JK Kid Motion" ще научи вашите деца да се движат и позиционират тялото и неговите части по правилен начин, да контролират и управляват ефективно двигателните си действия, да изпълняват интензивни движения без опасност от травми, да осмислят разнообразието от движения и изграждат сами програмно-двигателни модели, използвайки своя интелект.

Повече информация за тренировъчните ни програми вижте на: https://gym.jkfitness.bg/programs

На разположение на решилите да поддържат и развиват формата и психо-моторните си способности, са нашите квалифицирани персонални треньори завършили спортния ни колеж "Био Фит".

Това което ни различава от всички останали е методиката "JK Fit Motion" която сме създали и по която работят нашите инструктори и персонални треньори.

Желаещите бронзов загар имат на разположен съвременен вертикален солариумен апарат на Iso Italia.

След тренировка може да се възстановите на протеиновия бар, да изпиете чаша кафе "Nespresso" и да се радвате на гледката към Витоша., или пък да разгледате шоурума ни, разположен на ет.1.

Предимство на фитнес залата е и че  разполага със собствен голям паркинг който е със 100% видимост от фитнес залата.

Разположението й на Околовръстен път 191, в близост до Симеоновското кръстовище, позволява бърз и лесен достъп без да влизате в града, без да чакате на светофари и губите ценно време.

Тел.№ на залата: 0887517071

  Фитнес залата работи с карти Мултиспорт.

                                                                                               

                                                                                                              

В тази категория все още няма продукти.