Cluster Dextrin Bio Fit 1 кг

48.99 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: cd
Наличност: Да

Cluster Dextrin (Highly Branched Cyclic Dextrin-HBCD) е специализиран тип цикличен декстрин, който се получава чрез ензимно разграждане на амилопектина. Ензимите превръщат скорбялата в клъстери, които след това се превръщат в по-дълги вериги чрез използване на допълнителни ензими (BE,1,4-α-D-glucan: 1,4-α-D-glucan 6-α-D-(1,4-α-D-glucano)-transferase,EC2.4.1.18).

Bio Fit предлага само оригинален Cluster Dextrin® 100% произведен в Япония!
  
Cluster Dextrin® е силно разтворим и бързо смилаем и неговите въглехидрати играят важна роля в много спортове. Полезен както в тренировки за мускулна маса, така и в дейности за издръжливост. Осигурява непрекъснато и продължително освобождаване на енергия, което стимулира използването на телесните мазнини за гориво по време на тренировка. Това подобрява енергийната продукция и издръжливостта далеч отвъд това, което може да бъде постигнато с използване на обикновена глюкоза или въглехидрати с висок гликемичен индекс, като захар, декстроза и малтодекстрин.
  Използвано преди тренировка повишава нивата на глюкозата, осигуряваща незабавна енергия; по време и след тренировка възстановява изчерпаните запаси от енергия почти незабавно и помага да се транспортират други хранителни вещества в мускулите, което подпомага възстановяването и мускулния растеж.
  Клъстер Декстрин® има високо молекулно тегло и ниска осмотичност, което помага за изпразването му от стомаха след прием. Това означава, че HCBD остава много по-малко време в стомаха в сравнение с обикновените въглехидрати, абсорбира се бързо от червата и се изпраща по-бързо в мускулите. Клъстерът Декстрин® не повишава нивата на кръвната захар и инсулина.


  Какви са качествата и основните ползи от употребата на продукта?
• Бързо усвоим въглехидрат
• Високо молекулно тегло и ниска осмотичност
• Бързо време за изпразване на стомаха без стомашно-чревни нарушения
• Помага за стабилизиране на кръвната захар
• Повишава издръжливостта и работоспособността и намалява мускулните микротравми и мускулна болка вследствие интензивно трениране
• Намалява умората и помага за по-бързото възстановяване след тренировка
• Увеличава нивото на спортна подготвеност
• Намалява катаболизма на мускулните протеини
• Намалява възпалителните процеси
• Неутрален вкус

Подходящ за вегани и вегетарианци!

100% натурален продукт. Не съдържа оцветители, подсладители, консерванти и други добавки. Не съдържа никакви животински или млечни продукти. Без глутен.

Дозировка: Разтворете 25 гр от прахообразната маса (1 лъжица) в 250-300 мл вода и консумирайте преди, по време и след тренировка. Може да добавят аминокиселини и други добавки към клъстер декстрина.

Опаковка: 1 кг.

Предупреждение:

Cluster Dextrin® трябва да се използва като част от балансирано и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчваната доза. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Kонсултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако имате заболявания. Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени.


Произведен в Япония от Glico Nutrition Co., Utajima, Nishiyodogawa-ku, Osaka 555-8502 Japan за Bio Fit.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС