Колаген течен 1 л, ENERGYBODY - JK Fitness

59.99 лв. 64.90 лв.
Производител: ENERGYBODY
Код продукт: 92076
Наличност: Да

Колаген течен, 1 л, ENERGYBODY

КОСТИ, СТАВИ, ХРУЩЯЛИ И МУСКУЛИ

  Collagen Liquid Plus Vitamin C на ENERGYBODY e  хидролизиран колаген с най-високо германско качество (Collagen peptides - fortigel®) и е най-пълно абсорбиращият се колаген от всички предлагани на пазара до момента. 100% натурален.
   Днес, всеки четвърти човек страда от проблеми със ставите и броят непрекъснато се увеличава. Основната причина за това е износване на ставния хрущял, предизвикано от възрастта и механичния стрес, на който ежедневно е подложен човека. Но помощ и на разположение на страдащите е  Collagen Liquid Plus Vitamin C на ENERGYBODY. Германската фирма разработи иновативна съставка за възстановяването на ставния хрущял, съставена от Колаген - протеиновата съставляваща около 70% от хрущялната маса. Оптимизираните специфични колагенови пептиди от FORTIGEL® са доказани за стимулиране растежа на нов хрущял.

ENERGYBODY Collagen Liquid помага за облекчаване на болки в ставите и прави ставната повърхност по- гладка, а костните звена по-мобилни. По този начин, продукти, съдържащи FORTIGEL® могат да подобрят качеството на живот.

Най-високият ефект на колагена на FORTIGEL® е научно доказан в множество изследвания. Съгласно публикувани изследвания, перорално прилаган FORTIGEL® е доказано, че се абсорбира интензивно и се натрупва в хрущяла. Поглъщането на FORTIGEL® стимулира статистически значимо повишение на метаболизма на хрущялната тъкан.

Изключително полезен за здравето на ставите, хрущялите, мускулите, костите, сухожилията, ноктите, зъбите и целия организъм.

Подобрява общия тонус, съня и възпрепятства натрупването на мазнини в тялото.

Има антикатаболен ефект и спомага за повишаването на мускулната маса.

Присъства като добавка в много протеинови хранителни добавки.

В продукта има добавка на вит.C и стевия, като полезен подсладител.

Лабораторно изработен с патентован колаген Fortigel™.

Дозировка: 25 мл (една капачка) се приема веднъж на ден, преди двигателна активност или тренировка.

Разклати добре преди употреба и не пий директно от бутилката.

Опаковка: 1 литър.

Вкус: Mirabelle


Производител:  ENERGYBODY (Германия)

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Етикети: колаген

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС