Категории
Сортиране по:
Покажи:
-25%
 Рашгард с дълги ръкави MadMax compression long sleeve top

Рашгард с дълги ръкави MadMax compression long sleeve top

53.00 лв.

39.50 лв.

Рашгард с дълги ръкави на Mad Max, предназначен за всеки, който желае да носи еластично спортно облекло с компресивни свойства и отвеждащо влагата от тялото.Compression short е произведен по съвременна технология от материал перфектно ..
-25%
 Рашгард с дълги ръкави с цип, MadMax compression long sleeve top with zip

Рашгард с дълги ръкави с цип, MadMax compression long sleeve top with zip

53.00 лв.

39.50 лв.

Рашгард с дълги ръкави с цип на Mad Max, предназначен за всеки, който желае да носи еластично спортно облекло с компресивни свойства и отвеждащо влагата от тялото.Compression short with zip е произведен по съвременна технология от мате..

Боксови ръкавици Mad Max MBG-901

69.90 лв.
Code MBG-901 Цвят: Син / Черен Размери: 8, 10, 12 oz Описание: Направени от висококачествен 1.0 mm PU grain Класически дизайн Найлонова вътрешност 2" велкро система за настройване С палец..

Боксьорски бинтове Mad Max MBA-001 (4 м)

18.00 лв.
Code: MBA-001Цвят: черенРазмери: 4 м...

Боксьорски бинтове Mad Max MBA-002 (2.5 м)

13.00 лв.
Code MBA-002 Цвят: бял Размери: 2,5 m..

Кик бокс ръкавици Mad Max MBF-901

69.90 лв.
MAD MAX Кик бокс ръкавици - MBF - 901 БОКСОВИ ЧУВАЛИ И АРТИКУЛИ   Made of high quality 1.0 mm full grain cow hide leather Pre formed fully-closed design Long fingers design High-density layered-foam padding for maximu..

Кожен колан за фитнес Mad Max Restless

89.90 лв.
Кожен колан за фитнес Mad Max Restless е придобивка в качеството на силовата тренировка за всички атлети, желаещи и безопасност и сигурност.Има подчертано анатомична форма с одебеляването си в средната част. Това дава допълнителни гаранции ..

Колан за окачване на тежест MadMax Dip belt

44.90 лв.
Коланът  MadMax Dip belt е предназначен за окачване на тежести при изпълнение на набирания на лост, кофички на успоредка, или други физически упражнения.Коланът за тренировка е полезен атрибут за всеки, който иска да тренира тежко, кат..

Колан за фитнес Mad Max Body Conform

25.50 лв.
Коланът за фитнес Mad Max Body Conform е специално изработен за създаване на комфорт при силово трениране поради меката материя и елегантна функционална форма.Предназначен е за ценители на качествените и безопасни тренировки в залата за бод..

Колан за фитнес Mad Max eXtreme

38.90 лв.
Фитнес колан на Mad Max, модел eXtreme с изключителна функционалност и протективност поради формата и материалите използвани при производството му.Предназначен за тренировка с тежести и предпазване на опасните зони по тялото в следстви..

Колан за фитнес Mad Max Simply

28.90 лв.
Колан за фитнес на Mad Max, модел Simply е елегантен фитнес атрибут за всички фитнесмени и маняци на тема силова тренировка.Освен че е престижен аксесоар, коланът е необходим при случаи на тежко трениране с екстремални силови упражнения кат..

Колан за фитнес дамски Mad Max WMN Conform

55.70 лв.
Коланът на Mad Max, модел WMN Conform е с луксозен дизайн с камъни Swarovski, изключително удобен и в същото време, здрав тренировъчен аксесоар за истински дами.Фитнес коланът е подходящ  за тези жени, които желаят да са в крак с ..
-10%
Колан трибойски MadMax Quick Release Belt

Колан трибойски MadMax Quick Release Belt

93.95 лв.

84.50 лв.

Колан трибойски на Mad Max, модел Quick Release Belt е подходящ за всеки тежкоатлет, който се нуждае от колан, стриктно изработен от най-висококачествени материали, абсолютно прецизен дизайн и гарантирана здравина и комфорт в процеса н..

Колан трибойски MadMax Suede Single Prong Belt

63.80 лв.
Културистичният колан на Mad Max, модел Suede Single Prong Belt (MFB-301) е фитнес аксесоар, подходящ за всеки, който се нуждае от здрав колан, изработен от най-висококачествени материали и абсолютно прецизен дизайн. Този колан е особе..

Културистичен колан Mаd Max Dangerous

99.00 лв.
Културистичен колан на Mаd Max, модел Dangerous е един от най-висококачествените колани за вдигане на тежести и бодибилдинг на пазара.С редица екстри, фиксатори и укрепващи елементи с изработка от изключително здрава естествена кожа.Това е ..

Накитници Mad Max Wrist Wraps

25.20 лв.
Накитниците на Mad Max, модел MFA-291, са е ластични и елегантни и се използват за укрепване и фиксиране на китките. Използването на Wrist Wraps е подходящо в тренировките на силови атлети и фитнес любители, които имат проблеми с китките.&n..

Накитници с фитили Mad Max PWR Straps+

18.80 лв.
Накитници с фитили Mad Max PWR Straps+, са изработени от здрав и подходящ за целта материал и са предназначени за повишаване стабилността на хвата при силови движения с щанга.Накитниците с фитили - PWR Straps+, укрепват костно-ставната вери..

Наколенка Mad Max Knee Support with Patella Stabilizer

29.60 лв.
Наколенката на Mad Max (MFA-297) е предназначена да поддържа колянната става и стабилизира и укрепва коляното при движения, които са потенциално опасни за тази чувствителна зона на долните крайници. Такива движения са въртеливите, усукващи ..

Подложки за ръце MadMax Palm Grip Pads

17.90 лв.
Подложки за ръце MadMax Palm Grip Pads в стилен синьо-черен дизайн. Служат като заместител на ръкавиците, като предпазват ръцете от образуването на неприятни мехури и мазоли при вдигане на големи тежести.Предотвратяват приплъзването на лост..

Протектор за врат MadMax Barbell Pad

36.98 лв.
 Протектор за врата, който се поставя на лост, за да предпазва врата и раменете Ви по време на силови тренировки с щанга.Най-често Barbell Pad, модел MFA-301 на Mad Max, се използва при клек, полуклек или подскоци с щанга на рамен..
-31%
Рашгард без ръкави MadMaxCompression Sleeveless Top

Рашгард без ръкави MadMaxCompression Sleeveless Top

45.80 лв.

31.40 лв.

Рашгард без ръкави на Mad Max, предназначен за всеки, който желае да носи еластично спортно облекло с компресивни свойства и отвеждащо влагата от тялото.Compression short е произведен по съвременна технология от материал перфектно запа..
-27%
Рашгард с къси ръкави MadMax compression short sleeve top

Рашгард с къси ръкави MadMax compression short sleeve top

49.40 лв.

35.90 лв.

Рашгард с къси ръкави на Mad Max, предназначен за всеки, който желае да носи еластично спортно облекло с компресивни свойства и отвеждащо влагата от тялото.Compression short е произведен по съвременна технология от материал перфектно запазв..

Ръкавици за фитнес Mad Max Basic

11.60 лв.
Ръкавиците модел BASIC са за мъже и жени, които знаят точно какво искат и как да го постигнат.Създадени за тези, които не искат да си правят експерименти и търсят качество, без никакви компромиси за ежедневни усилени тренировки. Тези фитнес..

Ръкавици за фитнес Mad Max Clasic fitness gloves

17.00 лв.
Моделът Clasic фитнес ръкавици на Mad Max са предназначени за силови тренировки и фитнес, както за мъже, така и за жени. Ръкавиците са направени от висококачествена кожа, която е перфорирана в горния край на пръсите, за да осигури по-доб..

Ръкавици за фитнес Mad Max Fitness

12.50 лв.
Ръкавиците за фитнес, модел Fitness (MFG-444W) са подходящи за фитнес и за силови тренировки, особено за жени или трениращи от скоро. Ръкавиците са изработени от висок клас кожа, която се използва, както на дланта, така и в горната част на ..

Ръкавици за фитнес Mad Max Grazy fitness gloves

26.90 лв.
Ръкавици за фитнес, модел CRAZY са перфектни за мъже и жени, които желаят да провеждат качествени тренировки не само във фитнес залата, но и навън, в парка, на стадиона, с велосипед, на гребна лодка или каквото се сещате.Това са ръкавиците ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-860

35.50 лв.
Code MFG-860 Цвят: Тъмно сив / Тъмно зелен Размери: S - 2XL Използвани материали: Ръкавиците са направени от първокласна Амара (произведено в Корея), позволяваща многократно пране в перални и от 100% Полиестер специална Ликра ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MFG-870

34.50 лв.
Code MFG-870 Цвят: Тъмно сив / Тъмно син Размери: S - 2XL Материя: Ръкавиците са направени от първокласна Амара (направена в Корея), позволяваща многократно пране и от 100% полиестер 4 пъти ликра. Съдържат: 65% amara, 35% полиестер ..

Ръкавици за фитнес Mad Max MTI-84

35.50 лв.
Фитнес ръкавици, модел MTI-84, предназначени за предпазване на ръцете от нараняване и стобилност на хвата при вдигане на тежести или трениране на машини. Цвят: черен/сив Размери: S  Използвани материали: Ръкавиците са направени от ..

Ръкавици за фитнес Mad Max Professional

18.80 лв.
Ръкавиците за фитнес на Mad Max, модел Professional Exclusive (MFG-269) са подходящи за мъже и жени трениращи здраво във фитнес залата.Този модел фитнес ръкавици са създадени да осигурят добра защита на ръцете при всякакви тренировки с..

Ръкавици за фитнес Mad Max Professional Exclusive

19.70 лв.
Ръкавиците за фитнес на Mad Max, модел Professional Exclusive (MFG-269) са подходящи за мъже и жени трениращи здраво във фитнес залата.Този модел фитнес ръкавици са създадени да осигурят добра защита на ръцете при всякакви тренировки с..

Ръкавици за фитнес Mad Max Rainbow fitness gloves

14.60 лв.
Ръкавиците за фитнес на MadMax, модел Rainbow (MFG-251), са предназначени основно за фитнес и силови бодибилдинг тренировки.Могат да се използват рационално и удобно и за колоездене, от любителите на мотоциклетизма, ролковите кънки, кросфит..

Ръкавици за фитнес Mad Max Signature fitness gloves

45.80 лв.
Mad Max Signature fitness gloves са уникалните фитнес ръкавици за спортисти от силовите спортове, за това се наричат - "Подписът на тежкоатлетите".Ако винаги се опитвате да търсите продукт, който ви харесва на пръв поглед, можете да го наме..

Ръкавици за фитнес MadMax Damasteel fitness gloves

38.90 лв.
Ръкавици за фитнес и бодибилдинг - модел Damasteel (MFG-871) на MadMax, са Вашия фитнес аксесоар, ако сте любител на безкомпромисното качество и елегантност, а и търсите сигурност в яките си тренирочъчни сесии в залата.Damasteel е наистина ..

Ръкавици за фитнес MadMax MTi 83.1 fitness gloves

26.90 лв.
Модел MTi 83.1 на MadMax са едни съвременни и комфортни фитнес ръкавици за всеки който е решил да бъде модерен във фитнес залата, но и желае да тренира здраво и безопасно.Ръкавици за фитнес и бодибилдинг модел MTi 83.1 се характеризира..

Ръкавици за фитнес MadMax Signature fitness gloves

0.00 лв.
Mad Max Signature fitness gloves са уникалните фитнес ръкавици за спортисти от силовите спортове, за това се наричат - "Подписът на тежкоатлетите".Ако винаги се опитвате да търсите продукт, който ви харесва на пръв поглед, можете да го наме..
Показани 1 до 36 от 44 (2 стр.)