Уред за набиране, кофички и коремни преси, MS-U110, Marbo Sport

1 180.80 лв.
Производител: Marbo Sport
Код продукт: 5901720122544
Наличност: Да

Уред за набиране, кофички и коремни преси, MS-U110, Marbo Sport

Фитнес оборудване  >  Лежанки, пейки, висилки


Моделът MS-U110, Marbo Sport напълно осигурява многообразието от варианти на изпълнение на трите основни физически упражнения - набиране, кофички и коремни преси.

Представеният от JK Fitness модел ще Ви позволи да направите една ефективна тренировка на почти всички мускулни групи и да развиете  силата и силовата издръжливост.

За удобство при тренирането имате на Ваше разположение 2 удобни тапицирани опори за предмишиците, голяма облегалка за гърба и 4 дръжки, завършващи с гумени ръкохватки, за да се предотврати подхлъзване и да се осигури стабилен хват.

Качеството на използваните материали е най-високо, така че MS-U110 ще изглежда като нов много месеци и години.

Профили с размери 40x40 мм и масивните свързващи елементи, гарантират перфектна стабилност на оборудването, така че цялото ви тренировка да е безопасна и с чувство за стабилост и комфорт.

Лоста за набиране е концтруиран така, че да не блокира движението нагоре и да позволява максимално високо теглене в тясно, неутрално и широко захващане. Лоста завършва с  удобни гумени дръжки, които ще ви осигурят сигурно и стабилно захващане.

Моделът MS-U110, Marbo Sport е оборудван с модерна и удобна тапицерия с дебелина до 5 см, която благодарение на оптимално подбраната твърдост перфектно се адаптира към формата на тялото при изпълнение на физическите упражнения.


Вижте някои подробности:

Погледнете гумените дръжки, които използвахме в нашето оборудване! Ние ги проектирахме, за да създадем баланс между естетиката и функционалността. Лостът за набиране е с подходяща форма и
завършва с удобни гумени дръжки, които ще ви осигурят сигурно и сигурно захващане., дори с потни ръце.

                                     


Фитнес уредът е проектиран с 6 допълнителни отвори за хора с различни размери на предмишницаите. 
За производството на подлакътници използвахме нова, по-дебела пяна,  R90 твърда, която осигурява удобна и надеждна подкрепа за лактите. Дръжките са обезопасени с гумени, неплъзгащи се накрайници, върху които стои логото на фирмата.

  • Размери: 120 / 119 / 209 см
  • Височина: 209 см
  • Размери на облегалката: 35x50 см
  • Тегло на уреда: 58,9 kg
  • Профил на конструкцията: 50x50 с дебелина 2 мм
  • Материал: полска стомана
  • цвят: антрацит металик
  • тапицерия: бордо
  • Максимално тегло на трениращия: 300 кг


Уредът за набиране, кофички и коремни преси, MS-U110 на Marbo Sport е тестван от Европейския център за качество, който е проверил съответствието на продукта с приложимите стандарти. Резултатът от тези тестове е получен най-високият клас сертификат за сигурност!

Производител: Mrbo Sport (Полша)

Вносител :JK Fitness

                               

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС