Пудовки


Сортиране по:
Покажи:

Пудовка 16 кг, метал с винилово покритие, Fit Motion

112.00 лв.
Fit Motion Пудовка, метал с винилово покритие - 16 кг Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировк..

Пудовка 24 кг, метал с винилово покритие, Fit Motion

158.00 лв.
Fit Motion Пудовка, метал с винилово покритие - 24 кг Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировк..

Пудовка, метал с винилово покритие - 36 кг, Fit Motion

234.00 лв.
Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировки. Пудовката е монолитна с винилово покритие, с повиш..

Пудовка, метал с винилово покритие - 4 кг, Fit Motion

26.00 лв.
Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировки. Пудовката е монолитна с винилово покритие, с повиш..

Пудовка, метал с винилово покритие - 8 кг, Fit Motion

56.00 лв.
Fit Motion Пудовка, метал с винилово покритие - 8 кг Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировки..

Пудовкa неопренова 4 кг, soft kettlebell Fit Motion

20.60 лв.
Пудовкa за фитнес тренировка с неопреново покритие, съдържащa финни метални частици с дозирано тегло.Пудовките са един от най-често използваните тренировъчни уреди във фитнес залите, за ОФП, в кондиционната подготовка на на начинаещи и елит..

Пудовкa неопренова 6 кг, soft kettlebell Fit Motion

29.60 лв.
Пудовкa за фитнес тренировка с неопреново покритие, съдържаща финни метални частици с дозирано тегло.Пудовките са един от най-често използваните тренировъчни уреди във фитнес залите, за ОФП, в кондиционната подготовка на на начинаещи и елит..

Пудовка 14 кг, олимпийска, Mambo Max

79.00 лв.
Fit Motion Пудовка, метал с винилово покритие - 14 кг Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировк..

Пудовка 20 кг, метал с винилово покритие, Fit Motion

140.00 лв.
Fit Motion Пудовка, метал с винилово покритие - 20 кг Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировк..

Пудовка TS 6 кг, Trendy Sport

79.90 лв.
Пудовка с тегло 6 кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения.Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни ..

Пудовка с винилово покритие 10 кг, Dejia Sport

65.00 лв.
Пудовка - 10 кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно- силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с винилово покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни у..

Пудовка с винилово покритие 12 кг, Dejia Sport

78.00 лв.
Пудовка - 12 кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно- силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с винилово покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домаш..

Пудовка с винилово покритие 4 кг, Dejia Sport

26.00 лв.
Пудовка - 4 кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно- силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с винилово покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашн..

Пудовка, метал с винилово покритие - 12 кг, Fit Motion

84.00 лв.
Fit Motion Пудовка, метал с винилово покритие - 12 кг Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировк..

Пудовка, метал с винилово покритие - 8 кг, Fit Motion

52.00 лв.
Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировки. Пудовката е монолитна с винилово покритие, с повиш..

Пудовка, олимпийска /състезателна, 28 кг, Fit Motion

196.00 лв.
Пудовка, олимпийска /състезателна, 28 кг След като са ергономично проектирани от водещи щангисти и треньори на Русия, тези пудовки са оптимално проектирани за повдигане. Професионалния клас Kettlebells са използвани от професионални спор..

Пудовка, олимпийска /състезателна, 32 кг, Fit Motion

224.00 лв.
Пудовка, олимпийска /състезателна, 32 кг След като са ергономично проектирани от водещи щангисти и треньори на Русия, тези пудовки са оптимално проектирани за повдигане. Професионалния клас Kettlebells са използвани от професионални сп..

Пудовка, олимпийска /състезателна, 36 кг, Fit Motion

264.00 лв.
Пудовка, олимпийска /състезателна, 36 кг След като са ергономично проектирани от водещи щангисти и треньори на Русия, тези пудовки са оптимално проектирани за повдигане. Професионалния клас Kettlebells са използвани от професионални сп..

Пудовка, олимпийска /състезателна, 40 кг, Fit Motion

312.00 лв.
Пудовка, олимпийска /състезателна, 40 кг След като са ергономично проектирани от водещи щангисти и треньори на Русия, тези пудовки са оптимално проектирани за повдигане. Професионалния клас Kettlebells са използвани от професионални сп..

Пудовка 4 кг, Mambo Max

28.90 лв.
Пудовка MSD Mambo Max с тегло 4 кг. Предназначена за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Пудовката е изработена от висококачествен чугун с винилово покритие, което предпазва подовата настилка. Това я пр..

Пудовка 8 кг, Mambo Max

54.90 лв.
Пудовка MSD Mambo Max с тегло 8 кг. Предназначена за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Пудовката е изработена от висококачествен чугун с винилово покритие, което предпазва подовата настилка. Това я пр..

Пудовка 20 кг, Mambo Max

129.90 лв.
Пудовка MSD Mambo Max с тегло 20 кг. Предназначена за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Пудовката е изработена от висококачествен чугун с винилово покритие, което предпазва подовата настилка. Това я прави..

Пудовка 24 кг, Mambo Max

169.90 лв.
Пудовка MSD Mambo Max с тегло 24 кг. Предназначена за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Пудовката е изработена от висококачествен чугун с винилово покритие, което предпазва подовата настилка. Това я п..

Пудовка TS 4 кг, Trendy sport

33.90 лв.
Пудовка с тегло 4 кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения.Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни ..

Пудовка TS 8 кг

65.90 лв.
Пудовка - 8 кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни услов..

Пудовка TS 10 кг

83.90 лв.
Пудовка - 10кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни услов..

Пудовка TS 12 кг, Trendy Sport

99.90 лв.
Пудовка с тегло 12кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни..

Пудовка TS 16 кг, Trendy sport

132.90 лв.
Пудовка с тегло 16 кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения.Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни..

Пудовка TS 20 кг, Trendy sport

169.90 лв.
Пудовка - 20кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни услов..

Пудовка TS 24 кг

199.90 лв.
Пудовка - 24кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни услов..

Пудовка TS 28 кг

239.90 лв.
Пудовка - 28кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни услов..

Пудовка TS 32 кг.

269.90 лв.
Пудовка - 32кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни услов..
Показани 1 до 32 от 32 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории