Пудовки


Сортиране по:
Покажи:

Пудовкa неопренова 6 кг, soft kettlebell Fit Motion

29.60 лв.
Пудовкa за фитнес тренировка с неопреново покритие, съдържаща финни метални частици с дозирано тегло.Пудовките са един от най-често използваните тренировъчни уреди във фитнес залите, за ОФП, в кондиционната подготовка на на начинаещи и елит..

Пудовка TS 20 кг, Trendy sport

179.99 лв.
Пудовка TS 20 кг на немската фирма Trendy sport е една от най-качествените на пазара.Изработена от висококачествен материал, здрава и издръжлива на екстремна експлоатация.Пудовката е подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скор..

Пудовка метална с винилово покритие 10 кг /6кг, 8кг, 12кг, 14кг, 16кг/, TOORX

112.90 лв.
Пудовка метална с винилово покритие 10 кг на италианската фирма TOORX.Удобна за силови и скоростно-силови тренировки включващи балистични хвърлящи упражнения.Пудовката е често използван фитнес уред в заниманията по кросфит и функционален фи..

Пудовка метална с винилово покритие 18 кг/20кг/24кг, TOORX

204.00 лв.
Пудовка метална с винилово покритие 18 кг на италианската фирма TOORX.Удобна за силови и скоростно-силови тренировки включващи балистични хвърлящи упражнения.Пудовката е често използван фитнес уред в заниманията по кросфит и функционал..

Пудовка, олимпийска /състезателна, 36 кг, Fit Motion

239.99 лв.
Пудовка, олимпийска /състезателна, 36 кг След като са ергономично проектирани от водещи щангисти и треньори на Русия, тези пудовки са оптимално проектирани за повдигане. Професионалния клас Kettlebells са използвани от професионални сп..

Пудовка, олимпийска /състезателна, 40 кг, Fit Motion

312.00 лв.
Пудовка, олимпийска /състезателна, 40 кг След като са ергономично проектирани от водещи щангисти и треньори на Русия, тези пудовки са оптимално проектирани за повдигане. Професионалния клас Kettlebells са използвани от професионални сп..

Пудовка TS 4 кг, Trendy sport

33.90 лв.
Пудовка с тегло 4 кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения.Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни ..

Пудовка TS 12 кг, Trendy Sport

99.90 лв.
Пудовка с тегло 12кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни..
-21%
Пудовка TS 30 кг, Trendy sport

Пудовка TS 30 кг, Trendy sport

249.90 лв.

198.00 лв.

Пудовка TS 30 кг на немската фирма Trendy sport е една от най-качествените на пазара.Изработена от висококачествен материал, здрава и издръжлива на екстремна експлоатация.Пудовката е подходяща за изпълнение на голям арсенал от сил..

Пудовка TS 24 кг

199.90 лв.
Пудовка - 24кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни услов..

Пудовка TS 28 кг

239.90 лв.
Пудовка - 28кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни услов..

Пудовка TS 32 кг.

269.90 лв.
Пудовка - 32кг, подходяща за изпълнение на голям арсенал от силови и скоростно-силови упражнения. Изработена от висококачествен чугун, с гумено покритие, предпазващо подовата настилка, което я прави подходяща и за тренировки в домашни услов..
Показани 1 до 12 от 12 (1 стр.)
Категории