Топка за баланс, полусферична, 60 см - JK Fitness

54.90 лв.
Производител: Trendy Sport
Код продукт: 9094BBS
Наличност: Да

Топка за баланс, полусферична - "Bamusta Coxim XXL" патент на германската фирма Trendy Sport.

Предназначена за изпълнение на равновесни упражнения, както и редица превантивно-стабилизиращи упражнения от системата JK Fit Motion.

Балансната топка, подобно на босу топките, може да се използва в кинезитерапията, с цел укрепране на дълбоките мускули - стабилизатори, ротатори, фиксатори.

Подходящ уред за началните етапи на кондиционна подготовка при елитни спортисти.
Този луксозен фитнес артикул предлага нов начин на сядане и баланс - сега още по-удобен благодарение на 60 см диаметър. Със своята въздушна възглавница новият Bamusta® Coxim XXL много удобно предава всички движения.

Особеното тук е регулирането на въздуха чрез иглена клапа, за да можете да регулирате нивото на въздуха във възглавницата както желаете. С този продукт за фитнес тренировки не само ще можете да тренирате мускулите на гърба и насърчавате изправената стойка на седене, но също така ще постигнете нова форма на седене и баланс.

Разбира се, Bamusta Coxim XXL може да се интегрира и в тренировка, за да се постигне повече напрежение и баланс на тялото. Цвят: Син

Изпробвайте качествата на произведената в Германия фитнес артикул Bamusta Coxim XXL, в шоурума на Околовръстен път 191, София!

Съдържа: 1 брой, 1 помпа Размер: 15 см Кутия за продажба: Да Диаметър: 60см


Производител: Trendy Sport (Германия)

Вносител: JK Fitness


За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС