Tunturi Wall Ball - мека медицинска топка 8 кг

108.00 лв.
Производител: Tunturi
Код продукт: 14TUSCF011
Наличност: Да

Tunturi Wall Ball е мека медицинска топка предназначена за изпълнението на разнообразни балистични движения - хвърляния пред, встрани и над рамо. Тези упражнения развиват взривната сила и бързината, координацията и мускулната сила, проявявана на високи скорости.

С плътната топка могат да се изпълняват и физически упражнения за баланс и равновесие в бавно темпо, както и редица превантивни и превантивностабилизиращи упражнения.

Изпълнението на високоинтензивни сложни движения с топката, развиват ловкостта, като двигателна способност, което прави този уред полезен в кондиционната подготовка на спортистите.

В областа на фитнеса, медицинската топка WallBall, служи като уред, удобен и безопасен за трениране при всякакви условия.

Wall Ball - меката топка е подходяща за трениране с хвърлящи движения срещу стена, в пода, тавана, без да се наранява повърхноста срещу която се хвърля.

Специалният пълнеж, създава мекота, без топката да отскача при силни хвърляния срещу твърда повърхност. 

В JK GYM Nautilus, медицинската топка е основен уред, използван в програмата за функционален фитнес - JK Fit Motion.

 Медицинска топка на Tunturi е изработена от висококачествен и здрав материал, предназначен за интензивна и продължителна експлоатация. 

Тегло на плътната топка: 8 кг.

Цвят: син

Производител: Tunturi (Финландия)

Вносител и официален представител за България: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС