Глутамин - L-глутамин, 100 гр, JK Nutrition

13.50 лв.
Производител: JK Nutrition
Код продукт: JKN#LGAA100
Наличност: Да
Описание на продукта 

L-глутаминът е изключително важна аминокиселина за синтеза на белтъка в мускулите и поддържането на положителния азотен баланс. Тя е ключовата аминокиселина, регулираща баланса между катаболните (разградни) и анаболни (градивни) процеси в човешкия организъм. Азотната загуба, причинена от мускулния метаболизъм, е пропорционална на намаляването на свободния глутамин в мускулите; добавката на чист глутамин отвън е най-сигурният начин да се противопоставите на мускулния катаболизъм и да стимулирате мускулното изграждане.

За кого е предназначен

L-глутамин увеличава усвояването на аминокиселините с разклонена верига (ВСААs), за които е установено, че пазят мускулите от разграждане. Това стимулира синтеза на белтъци и предпазва от умора. Изследванията показват, че добавката на около 5 гр. глутамин във вашия протеинов шейк може да повиши изграждането на чиста мускулна маса от 10% до 20%, да увеличи синтеза на гликоген и да блокира кортизола.

Тази хранителна добавка на JK Nutrition е с фармацевтична степен на чистота.

Начин на употреба

Разтворете 1 чаена лъжичка (5 гр.) във вода, сок или мляко и консумирайте преди тренировка или преди лягане. Можете да прибавите продукта и към протеинов шейк или гейнер.

Опаковка

100 гр. (20 дози)

Произведено в България за JK Nutrition

Разфасовка
Тегло 100 g
Дози 20

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС