L-глутамин, JK Nutrition, 300 гр.

33.90 лв.
Производител: JK Nutrition
Код продукт: JKN#LGAA300
Наличност: Очакваме доставка

Описание на продукта 

L-глутаминът е изключително важна аминокиселина за синтеза на белтъка в мускулите и поддържането на положителния азотен баланс. Тя е ключовата аминокиселина, регулираща баланса между катаболните (разградни) и анаболни (градивни) процеси в човешкия организъм. Азотната загуба, причинена от мускулния метаболизъм, е пропорционална на намаляването на свободния глутамин в мускулите. Добавката на чист глутамин отвън е най-сигурният начин да се противопоставите на мускулния катаболизъм и да стимулирате мускулното изграждане.

За кого е предназначен

L-глутамин увеличава усвояването на аминокиселините с разклонена верига (ВСААs), за които е установено, че пазят мускулите от разграждане. Това стимулира синтеза на белтъци и предпазва от умора. Изследванията показват, че добавката на около 5 гр. глутамин във вашия протеинов шейк може да повиши изграждането на чиста мускулна маса от 10% до 20%, да увеличи синтеза на гликоген и да блокира кортизола.

Тази хранителна добавка на JK Nutrition е с фармацевтична степен на чистота.

Начин на употреба

Разтворете 1 чаена лъжичка (5 гр.) във вода, сок или мляко и консумирайте преди тренировка или преди лягане. Можете да прибавите продукта и към протеинов шейк или гейнер.

Опаковка

300 гр. (60 дози)


Произведено в България за JK Nutrition от фирма МЛО-БГ.

Разфасовка
Тегло 300 g
Дози 60

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС