Съзидание и адаптация на клетъчно и молекулярно ниво

45.00 лв.
Производител: JK Fitness
Код продукт: 1420
Наличност: Изчерпана

Спортната литература предлагана в сайта и магазина на JK Fitness е обогатена с изключително ценното издание "Съзидание и адаптация".

Автори на книгата са легендарният треньор на столетието, Иван Абаджиев и стратегът на българската тежка атлетика, проф. Васил Фурнаджиев.

Книгата за спорта е ценно помагало за всеки, който иска да обогати познанията си в областта на силовата подготовка и развитието на физическите качества.

Разгледания феномен на адаптация на клетъчно-молекулярно ниво е един авангарден поглед към все още неизучените резерви на човешките гени да се променят в зависимост от  използването на системни тренировъчни натоварвания.

Тази теза споделят авторите на книгата - теза, която намира все повече доказателства от съвременните научни изследвания в спорта, медицината, енергетиката на живата материя, кибернетиката.

Брой страници: 523


Основателят на JK Fitness, доц. Юлиан Карабиберов е един от  българските спортни специалисти-практици, работил директно с двамата автори на книгата.

Благодарение на това, имаме възможността да Ви предложим труда на големите специалисти Иван Абаджиев и Васил Фурнаджиев.


JK Fitness, препоръчва тази книга, като изключително полезна и уникална в спортната литература у нас! 


Разпространява се от JK Fitness и Колеж по спорт "Био Фит", с любезното съгласие и съдействие на двамата автори!

 

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Етикети: Литература

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС