Книга Техника на аеробните циклични упражнения, автор Юлиан Карабиберов

18.80 лв.
Производител: JK Fitness
Код продукт: к
Наличност: Да

Книгата "Техника на аеробните циклични упражнения" на доц. Юлиян Карабиберов представлява учебно помагало за колежаните от Колеж по спорт "Био Фит", студенти от Национална спортна академия "Васил Левски" и подходящо четиво за всички, които се интересуват от бягането и други циклични упражнения като най-масово използвани средства за тренировка във фитнес заниманията.

В книгата са посочени различни варианти на техника на бягането, като най-практикуваното циклично средство за развиване на издръжливостта и функциите на кардиореспираторната система. Въпреки че бягането е естествено и на пръв поглед напълно познато двигателно действие, читателят ще се запознае с неподозирани възможности за използване на различни технически прийоми, водещи до икономизация, повишване на ефективността и ползите от бягането.

Направен е подробен биомеханичен и анатомичен анализ на техниката на бягане и ходене. Посочени са упражнения за разучаване и усъвършенстването на беговата техника. Дадени са конкретни съвети с цел повишаване ползите от използването на бягането и някои други циклични аеробни средства използвани във фитнес тренировките, които не са разгледани в другата книга на същия автор - "Фитнесът" (2017 г.)


Издател: Колеж по спорт "Био Фит"

Разпространява се от JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС